SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Araklı Belediye Başkanı Çebi 28 Mayıs için iddialı konuştu: Rekor oy alacağız

Araklı Belediye Başkanı Çebi 28 Mayıs için iddialı konuştu: Rekor oy alacağız

25 Mayıs 2023 Perşembe - 12:09




28 Mayıs cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimi için çalışmalarını hız kesmeden devam ettiklerini kaydeden Başkan Çebi, “Araklı’dan cumhurbaşkanımıza her daim rekor bir destek çıkmıştır” dedi.





Editör: Erol ÜZEN

Trabzon’un Araklı İlçe Belediye Başkanı Recep Çebi seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Başkan Çebi esnaf ve vatandaşları gezerek 28 Mayıs seçimlerinde rehavete kapılmadan aynı kararlılık ve düsturla sandıklara sahip çıkılması gerektiğini dile getirdi. Çebi, “Araklı’dan cumhurbaşkanımıza her daim rekor bir destek çıkmıştır. 28 Mayıs seçimlerin de daha da fazla destek vermek için çalışmalarımızı hız kesmeden gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.

YÜKSEK İLGİ VAR

Çebi, “Bir yandan projelerimizi takip ediyor, bir yandan esnafımızı, vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Görev süremiz boyunca Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde açık kapı çalıştığımız, eser ve hizmet siyasetiyle harmanlandığımız için vatandaşlarımız tarafından yüksek bir ilgi ile karşılanıyoruz. Allah hepsinden razı olsun. Araklı hazır, biz hazırız. İnşallah Türkiye Yüzyılı mottosuyla 29 Mayıs ülkemizin geleceği için bambaşka bir uyanış olacaktır” dedi.

Haber: İsmail DÜZGÜN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap