SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Araklı Belediye Başkan Adayı açıklandı!

Araklı Belediye Başkan Adayı açıklandı!

11 Ocak 2019 Cuma - 17:32




AK Parti'nin Araklı belediye başkan adayı olarak Recep Çebi açıklandı. Peki Recep Çebi kimdir, ne iş yapmaktadır? İşte hakkındaki detaylar





Seçim sürecine girilirken belediye başkan adayları açıklanmaya devam ediyor. Bu noktada adaylarını tek tek duyuran AK Parti'de Araklı Belediye Başkan Adayının yeniden mevcut başkan Recep Çebi oldu. Peki Recep Çebi kimdir, kaç yaşındadır, ne iş yapmaktadır?

İşte detaylar

Recep Çebi kimdir?

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, 1965 yılında Araklı Yolgören mahallesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Araklı’da tamamladı. Profesyonel iş hayatına 14 yaşında Araklı’da Atacan eczanesinde başladı. Siyasete ilgisi de bu dönemlerde başladı ve Özal’lı yılların Anavatan Partisinde Gençlik Kolları başkanlığı ve ilçe başkanlığı yaptı. 

2004 yerel seçimlerinde Anavatan Partisinden  Araklı İl Genel Meclisi üyesi olarak yerel parlamentoda görev aldı. Deneyim ve tecrübelerini burada pekiştiren, bu yolda 28 yıl çalışan Başkanımız, 29 Mart 2009 Yerel seçimlerinde Ak Parti Teşkilatının ve halkın yoğun teveccühüyle Araklı Belediye Başkanı olarak adaylığını koydu ve Belediye Başkanlığına seçildi. 


Recep ÇEBİ evli ve bir kız, üç erkek çocuk babasıdır.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap