SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Ankara liderlerinin kavgasına inat…Trabzon’da huzu

Ankara liderlerinin kavgasına inat…Trabzon’da huzu

15 Haziran 2018 Cuma - 11:39




Karadeniz gazetesi hem bayram hem de 24 Haziran öncesi bütün Türkiye’de siyasetin dozajının arttığı dönemde herkesi kıskandıracak bir ev sahipliğine i





Ankara’da liderlerin tam gaz süren ve birbirine yönelik sert ifadeler kullandığı seçim kavgası öncesi AK Parti Trabzon milletvekili ve 1. adayı Muhammet Balta ile CHP Trabzon 1.sıra milletvekili adayı Ahmet Kaya gazetemizde buluştu.

Tokalaşıp birbirlerine sarılan ikili hem dertleşti hem de şikayetlerini dile getirdi. Aynı partilerde olmasalar da dost kalan Balta ve Kaya, bütün Türkiye’ye “Trabzon bu ülkenin çimentosudur. Hepimiz bu ülkenin evlatlarıyız. Hepimizin gayesi ülkemize hizmet etmektir. Kavga yok, sevgi var” diyerek ders verdi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta ve ekibi gazetemizi ziyaret ederek, İmtiyaz Sahibi Soner Yılmaz ve Genel Yayın Müdürü Asım Kemal Güner ile istişarelerde bulundu. Trabzon’da yapılan ve yapılması planlanan projeler üzerine konuşan Milletvekili Balta, “Sağlık alanında Trabzon’da 30 bin yatak 40 bin oldu. Hedefimiz 50 bin yatak. Şehir hastanesi 900 yataklı olacak. Haziran sonunda ihaleye çıkılıyor” dedi.

TRABZON MERKEZ OLACAK

Turizm üzerinde duran Balta, sağlığın, ulaşımın, eğitimin merkezi Trabzon olacağını kaydederek, “Tün bu altyapılar turizme hizmet eder hale gelecek. Akçaabat’a en büyük mezbahane yapıyoruz. Millet parkı birdi iki oldu. Akçaabat’a da yapıyoruz. Güçlü Trabzon tüm özverisinin karşılığını alacak. Bir seçim süreci yaşanıyor, biz de bu süreçte var gücümüzle sahada çalışıyoruz. Biz insanların üzerinde baskı kurmuyoruz” diye konuştu.


TURİST GİBİ GELİYORLAR

Muhalefetten CHP’ye yüklenen Balta, “Onların zihniyetlerinde dışlamak gibi bir alışkanlıkları var. Sağduyuya çağırıyorum. Gerginliğin tarafı olmadık. Vatandaş demokratik ve hür bir şekilde sandığa gidecek. Bütün olduğumuzda üstesinden gelemeyeceğimiz sorun yok. Şehre turist gibi gelip gidenler konuşuyor. Bizim hedefimiz ise ülkenin ve Trabzon’un ileri gitmesidir. Şimdi güçlü destek istiyoruz” dedi.

CHP Trabzon milletvekili 1.sıra adayı Ahmet Kaya, sokaklarda değişim rüzgarının estiğini söyledi

CHP Trabzon milletvekili 1.sıra adayı Ahmet Kaya 6.sıra adayı Mertcan Fero ile birlikte gazetemizi ziyaret ederek önemli açıklamalar yaptı. Kaya, sokaklarda değişim rüzgarının estiğini söyledi. Kaya’nın açıklamaları şöyle: “24 Haziran tam anlamıyla demokrasi şöleni olacak. Umut ediyoruz milletimiz bu kez Türkiye’yi yoran, her alanda sorunlu hale getiren insanları mağdur ve pe
rişan eden bu iktidara ‘dur’ diyerek tarihi bir değişime imzasını atacak.”

SORUNLARI CHP ÇÖZER


“CHP’nin her alanda Türkiye’yi sırtlayacak, sorunları çözecek kadroları hazır. Bütün sorunları çözmek için cumhurbaşkanı adayımız Sayın Muharrem İnce ve Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun liderliğinde halkımızdan yetki istiyoruz. Halkımız, bizi iktidara getirdiği zaman yapacağımız hizmetlerle, sorunları çözme ustalığımızla ‘CHP’ye bugüne kadar haksızlık yapmışız’ diyecektir.”

SANDIKLAR EMİN ELLERDE

“Bu seçim Türkiye’mizin aydınlık yarınları için son derece önemli ve kritik bir seçim. Bu noktada sandık güvenliği olmazsa olmaz. Sandık güvenliği konusunda hiç kimsenin kuşkusu olmasın, gerekli bütün önlemleri aldık. İttifak partileri olarak sandıklara güçlü bir şekilde sahip çıkılacaktır. İşi son derece ciddi tutuyoruz. Her sandıkta CHP’li, İYİ Partili, SP’li kardeşlerimiz görevli olacak. Oy hırsızlığı, başkalarının yerine oy kullanma dönemleri artık geçti.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap