SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Allah’a giden yolu kullar kapattı!

Allah’a giden yolu kullar kapattı!

03 Haziran 2023 Cumartesi - 11:37




Trabzon’da kapanan cami yolu infial yarattı. Seçimlerden hemen sonra kapatılan yolun manidar olduğunu dile getiren Cami Dernek Başkanı Haydar Karamanlı, “Cami üzerinden siyaset olmaz” dedi





Trabzon’un Ortahisar ilçesi 1 Nolu Beşirli Mahallesi’nde bulunan Sahil Cami’nin yolu “kazaya neden oluyor” bahanesi ileri sürülerek kapatıldı. Durumu Karayollarına bildirdiğini belirten 1 Nolu Beşirli Sahil Cami Kurucu Dernek Başkanı Haydar Karamanlı, hala çözüm için bekliyor.

HALA ÇÖZÜM YOK

Cami yolunun seçimden hemen sonra 30 Mayıs’ta kapatıldığını belirten Karamanlı, “Burası Allah’ın evi burada siyaset olmaz. Ama yapılan yanlış. Az ileride tali bir yol var, ben Karayollarına, “Araç giriş yolunu buraya yapın” dedim. Bu tavsiyeme olumlu baktılar fakat hala eyleme geçilmedi” dedi.

MAĞDUR ETTİLER

Başka bir yol yapmadan mevcut yolun kapatılmasının vatandaşı mağdur ettiğini dile getiren Karamanlı, şöyle devam etti: “İç yolda burada arabalar süratli geldiği için kazaya neden oluyor. Evet doğru ama şu an bu taraftan hiçbir giriş yok. Karayolları bu durumu bir an önce çözmeli.”

HABER: EROL TAŞKIN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap