SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Ali Koç: 'Fenerbahçe yöneticileri Trabzon'a gitti'

Ali Koç: 'Fenerbahçe yöneticileri Trabzon'a gitti'

08 Ağustos 2019 Perşembe - 11:59




Fenerbahçe başkanı Ali Koç, takım otobüsünün Trabzon'a kurşunlanma olayıyla alakalı yeni açıklamalarda bulundu.





Fenerbahçe Başkanı Ali Koç gündeme dair açıklamalarda bulundu. Takım otobüsü kurşunlanması hakkında 'Yıl sonuna kadar bazı gelişmelerin yaşanmasını bekliyoruz' dedi.

İşte o açıklama;

Finansal alandaki adımlarının yanında hukuksal olarak da çalışmaların sürdüğünü hatırlatan Başkan Koç, "3 Temmuz, kumpas davası ve takım otobüsümüzün kurşunlanma dosyası ile ilgili yöneticilerimiz gerekli hukuki girişimleri gerçekleştiriyorlar. 3 Temmuz davası, bir soruşturmanın hukuksuz yürütülmesinin hukuki hesabının sorulması anlamında önemli bir davadır.




Süreç, Fenerbahçe’ye kumpasa ilişkin 3 Temmuz sürecinin hukuk dışı saiklerle ortaya çıktığını her geçen gün daha açık göstermektedir. 3 Temmuz sürecine ait Yargıtay’da bekleyen davada, İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi’nin verdiği beraat kararının Yargıtay’da da onanarak camiamızın aklanmasının artık neticelendirilmesini bekliyoruz. Kurşunlanma davası kapsamında ise hukuk işlerinden sorumlu yöneticilerimiz Fethi Pekin ve Alper Pirşen Trabzon başsavcılığını ziyaret ederek takım otobüsümüzün kurşunlanması olayının dosyası ile ilgili bilgiler aldılar. Bu dosya üzerinde de yıl sonuna kadar bazı gelişmelerin yaşanmasını bekliyoruz" dedi. 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap