SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Ali Babacan Trabzon'da il binasını açtı

Ali Babacan Trabzon'da il binasını açtı

26 Mart 2024 Salı - 14:07




DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin Trabzon İl Başkanlığı’nın açılış törenine katıldı.





Seçim çalışmaları kapsamında Trabzon'da bir dizi ziyarette bulunan Ali Babacan bugün sabah saatlerinde DEVA Partisi Trabzon il başkanlığının yeni binasının açılışında bulundu.

Açılışta kısa bir konuşma yapan Babacan ;

Bugün Trabzon'dayız. Trabzonspor'un şehrindeyiz. Şehzadeler diyarındayız. Nice padişahın doğduğu Fatih'in fethettiği şehirdeyiz. Her yerde 16 milyon emeklinin feryadını duyuyoruz . Emekli maaşı kiraya yetmiyor. Geriye kalan rakamda temel gıda ihtiyacını karşılamıyor. Feryat büyük. Gerçek enflasyon rakamları açıklanmıyor. Tablo çok açık. Büyük bir servet transferi yaşanıyor. Emekli feryat edince hükümet para yok diyor. Bu mübarek Ramazan ayı her ne kadar vatandaşlarımızın çok zorluklar, sıkıntılar çektiği bir ay olsa da Gazze’deki durum bizim şuan Türkiye’de yaşadığımız her türlü sıkıntıdan çok daha zor çok daha kötü bir durum.'' dedi.

Ali Babacan'ın Araklı ve Sürmene'de de teşkilat mensuplarını ziyaret edeceği daha sonra Rize'ye hareket edeceği belirtiliyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap