SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Ali Babacan Trabzon'da! "Bu topraklar her şeyin en iyisine layık"

Ali Babacan Trabzon'da! "Bu topraklar her şeyin en iyisine layık"

21 Temmuz 2022 Perşembe - 15:51




Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Trabzon’da Ortahisar İlçe Binası açılışını yaptı.





Deva İl Başkanı Kubilay Çiçek, “Genel başkanımızı üçüncü kez Trabzon’da ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.” Dedi. Babacan, “Merhaba şampiyon şehir. Bu yıl ülkemizi şampiyonluk liginde temsil etmeyi hak kazandınız. Trabzon’a başarılar diliyorum. Yemeklerinden insanlarına kadar her şeyiyle harika şehir. Erzurum’dan başladık. Bayburt ve Gümüşhane ile devam ettik. Güçlü bir kadroyla buradayız.” derken genel merkez ve çevre şehirlerden gelen partilileri tek tek tanıttı. 

WhatsApp Image 2022-07-21 at 16.03.42 (1)-1

Maalesef ülkemiz yönetilmiyor. Geçtiğimiz ay tarihe not düştüm. Risk yükseldi dedim. Dolar kuru aldı başını gitti. Ülkemizi uçurumun eşliğine getirdiler. Temerrüd günde 8-9 saat elektriklerin kesilmesi demek. Artık direksiyonu kırın. Uçurumun eşiğinden dönün. Merkez bankasının başına dürüst ve işi bilen birisini koyun. TÜİK’in başına sağlam kişiler koyun. Bunu yapın hiç olmazsa uçurumdan aşağı ülke yuvarlanmasın. Biz gelelim 6 ayda krizi çözeriz. İnatlarından vazgeçsinler. Bu uyarıları tecrübelerime dayanarak yapıyorum. Çok daha iyisine ulaşacağız.

WhatsApp Image 2022-07-21 at 16.03.44 (1)-1

3 bin 500 dolarlık milli geliri alıp 12 bin dolara ulaştırdık. Bizim arkamızda kapı gibi başarılar var. Hikmet imzadaysa imzayı atıverin de görelim. Enflasyon 3-4 hane oldu. Döviz kuru arttığı zaman mazotun arttığını ilkokul çocukları biliyor. 8 milyar dolar sattı merkez bankası. Doğru hesaptan kaçar mı? Niye kime kaça sattın? Gizli saklı yapıyorlar. 


WhatsApp Image 2022-07-21 at 16.05.43

Hukukta ve adalette Deva Partisi. Ekonomide deva partisi.. bugün haksız ihaleler yapılıyor. Bunları içinize sindirebiliyor musunuz. Büyük bir servet transferi yapılıyor. Ek bütçeyle bugün devlet 400 milyar faiz ödeyecek. Tarıma verilen destek ne kadar? 40 milyar.. yazıktır günahtır. Hani faizle mücadele edeceksin diye tek adam olmadın mı? 

Bizim yolumuz çok açık ve net. Deva partisiyle Türkiye zenginleşecek. Asgari ücretten alınan vergi faize gidiyor. Yoksuldan alıp zengine ödeniyor. Hepsini düzelteceğiz. Bunları söylerken kadromuzun genç ve tecrübesine güveniyoruz. Ekonominiz güçlü olmazsa Kaşıkçı cinayetiyle suçladığınız ülkenin ayağına gidip anlaşma yaparsınız. Trabzon’da kadro olarak başımız dik alnınız açık yürüyorsak yaptıklarımızdan dolayıdır.” açıklamalarına yer verdi. 

Ardından kurdele kesimi yapıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap