SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Al Ajaji pes etti!

Al Ajaji pes etti!

21 Şubat 2019 Perşembe - 10:08




Beşikdüzü’ndeki satış davalarının son aşamaya geldiğini belirten Av. Karagöz, “Al Ajaji şirketi aldığı arsaları 100 bin TL’ye satışa çıkararak artık p





Beşikdüzü Kentsel Dönüşüm Platformu Sözcüsü Avukat Ozan Karagöz, Beşikdüzü’nde devam eden kent çevre davalarının son aşamaya geldiğini belirtti. Al Ajaji şirketinin Karadeniz Gazetesi’nde 3 Şubat tarihli habere açıklama yollamasının davaların başarıya ulaştığının ispatı olduğunu söyleyen Karagöz, “Davalarımızın son aşamasına gelirken Ajaji şirketi pes demiştir. Şirket aldığı arazileri 100 bin TL eksiğine satma kararı almıştır” dedi.

 

 

15 DEĞİL 42 DÖNÜM


Al Ajaji şirketinin cevap ve düzeltme metninde 15 dönüm rakamına itirazını değerlendiren Karagöz, “Biz 15 dönüm değil 9.267 metrekare yer aldık dediler. Fakat bu rakam sadece Kurtoğlu Parkı’nın arazisidir. Ajaji şirketinin daha önce aldığı BESATUT arazisi de 5.750 metrekaredir. Aslında 15 dönüm de değil. Aynı şirket 27 dönümlük Dilektaşı Adacık Plajı arazisini 14.000.000 TL’ye satın aldı. Aslında bunu da gönderdikleri metine koymaları gerek” şeklinde konuştu.

SATIYORLARSA ALIRIZ

Metinde geçen ‘Arazileri 100 bin TL eksiğine satma’ ifadesinin kendilerini mutlu ettiğini belirten Karagöz, “Biz de Beşikdüzü halkı olarak başlangıcımızı yapıyoruz. BESATUT arazisini 1.350.000 TL’ye Satın almaya hazır olduğumuzu kendilerine aktarıyoruz.” diye konuştu. Karagöz, konuşmasını şöyle sürdürdü: Karadeniz Gazetesi, Beşikdüzü Halkı’nın verdiği kent ve çevre mücadelesinde bizlerin sesi olmuştur. Karadeniz Gazetesi sayesinde olay ulusal basına taşınmıştır.

Haber: Fatih SAYGIN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap