SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Akçaabat'ta yarı olimpik kapalı yüzme havuzu inşaatı sürüyor

Akçaabat'ta yarı olimpik kapalı yüzme havuzu inşaatı sürüyor

26 Mayıs 2024 Pazar - 14:45




Trabzon'un Akçaabat ilçesinde yarı olimpik kapalı yüzme havuzunun inşaatı devam ediyor.





Akçaabat Belediyesi’nin Yaylacık Sahilinde projelendirdiği Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzunun inşaatı hızla devam ediyor.

15 Eylül 2023 tarihinde kalabalık bir katılımla temel atma töreni yapılan Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzunun kaba inşaatı sekiz aylık süre içerisinde %90 oranında tamamlandı.

Halihazırda Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzunun inşaatında bir yandan kaba inşaat ve çatı kapatma işleri devam ederken bir yandan da projeye esas olarak inşaat içerisindeki detayların yapımı için çalışılıyor.

Akçaabat'ta yarı olimpik kapalı yüzme havuzu inşaatı sürüyor

Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzunun inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen ve detayları aktaran Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, şu ifadeleri kullandı; “Akçaabat’ımızı geleceğe taşıyacak vizyon projelerimiz tek tek hayat buluyor. Şehrimizin önemli ihtiyaçlarından biri olan Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu inşaatı da hummalı çalışmalar neticesinde hızla ilerliyor. Herkesin hatırlayacağı üzere Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzumuzun temelini 15 Eylül 2023 tarihinde hem halkımızın hem de değerli bürokratlarımızın katılımlarıyla yapmıştık. Temel atma töreninden bugüne sekiz ay geçti ve bugün sizlere diyoruz ki yüzme havuzumuzun kaba inşaatını %90 oranında tamamladık. Sıra hazırlanan projeye göre inşaatın içeresindeki detayları yapmaya geldi. Allah’ın izniyle kısa zaman içerisinde Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzumuzun açılışını da yapacağız. Yarı Olimpik Yüzme havuzumuzun taban alanı 2190 m2, bina inşaat alanı ise 3810 m2 dir. 12,5 m genişliğinde 25 m uzunluğunda toplamda 5 kulvardan oluşacak. Akçaabat’ımızı her geçen gün daha ileriye taşımak için durmadan çalışıyoruz. İmza attığımız projelerimizin tamamını gelecek nesilleri düşünerek hayata geçiriyoruz; sürdürülebilir olmasına dikkat ediyoruz. Akçaabat’ımızı kalkındıracak, değerine değer katacak işler yapmaya devam edeceğiz. Biz, Akçaabat’ımıza ve Akçaabatlılarımıza söz verdik, güzel projeler yaptık; yapmaya devam edeceğiz. İlçemize kazandırdığımız tüm yatırımlarımızda bizlerden desteğini esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Mustafa Şen’e, Bakanlarımıza, önceki dönem bakanlarımıza, milletvekillerimize, önceki dönem milletvekillerimize, Valimize, önceki dönem Valimize, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımıza, İl ve İlçe Başkanlarımıza, hayırsever iş insanlarımıza ve destek olan herkese ilçem ve şahsım adına teşekkür ediyor; şükranlarımı sunuyorum.” dedi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap