SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Akçaabat’ın özel çocuklarından birincilik geldi

Akçaabat’ın özel çocuklarından birincilik geldi

09 Temmuz 2023 Pazar - 12:25




Samsun Özel Sporcular Türkiye Şampiyonasına Akçaabat Sarıtaş Özel Eğitim Uygulama Okulu’ndan katılan özel öğrenciler birincilikle şehre döndüler.





Samsun’da yapılan Özel Sporcular Şampiyonasında Toyota Türkiye Resim Yarışması birincisi Ali Alperen Çelik ve atletizm kategorisinde birinci olan İbrahim Saylam, Akçaabat Sarıtaş Özel Eğitim Uygulama Okul Müdürü Zeki Ercin ve Okul Aile Birliği Başkanı Fatma Çağlar ile birlikte Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’i ziyaret ettiler.

Akçaabat’ın özel çocuklarından birincilik geldi

Akçaabat Sarıtaş Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencileri Ali Alperen Çelik ve İbrahim Saylam ile bir süre sohbet eden Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Ekim, Akçaabat’a birincilik getiren özel eğitim öğrencilerini, öğretmenlerini ve ailelerini gönülden tebrik ederek “Ali Alperen Çelik ve İbrahim Saylam, özel çocukların gerekli eğitim ve ilgiyle özellikle spor branşlarında başarılı olabileceklerini bizlere bir kez daha gösterdiler. Bu tür organizasyonlar toplumumuzda farkındalığın, bilincin ve kabulün artmasına büyük katkı sağlıyor. Samsun'da gerçekleşen özel sporcular yarışmasında birinci olmak, özel bireylerin yeteneklerinin keşfedilmesi ve desteklenmesi açısından önemli bir adımdır. Bu başarı, özel çocuklara ve ailelerine umut verirken, diğer insanlara da özel bireylerin potansiyellerini ve yeteneklerini keşfetmekte örnek teşkil etmektedir. Eğitimle, sevgiyle ve ilgiyle aşılamayacak engel yoktur. Gözümüzün nuru özel çocuklarımızı başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Onlar için gecesini gündüzüne katan ailelerine ve özel çocukların eğitiminde büyük rol oynayan öğretmenlerine teşekkür ediyorum.” Dedi.

Akçaabat Sarıtaş Özel Eğitim Uygulama Okul Müdürü Zeki Ercin ve Okul Aile Birliği Başkanı Fatma Çağlar, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’e eğitim koşullarını fiziki olarak daha da iyileştirmek adına taleplerde bulundular.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap