SON DAKİKA



Haber > Trabzon > AK Parti Trabzon Teşkilatında İl Başkanı Mumcu’ya büyük tepki

AK Parti Trabzon Teşkilatında İl Başkanı Mumcu’ya büyük tepki

31 Ekim 2023 Salı - 11:37




Karadeniz gazetesi Ak Parti il başkanlığında gelişen olayları yakından takip etmeye devam ediyor...





Trabzon AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu’nun halı saha maçında yönetim kurulu üyesi arkadaşı Nihat Yılmaz’a “Sen çık kızın oynasın’ şeklindeki hakaretinin ardından Yılmaz’ın istifa etmesi Trabzon siyaset gündemine bomba gibi düştü.

YILMAZ” BEKLEYİN “ DEDİ..

Hakarete maruz kalarak yönetim kurullarındaki görevlerini bırakması istenmesi karşısında istifa eden Nihat Yılmaz ile dün yaptığımız görüşmede şimdilik susmak istediğini belirterek “Gerekli zamanda gerekli açıklamayı yapacağım” dedi. Karadeniz’in gündeme getirdiği skandal tartışma ve istifa sonrası parti tabanından eski yöneticilerden il başkanı Mumcu’ya yönelik tepki sözleri de yükselmeye başladı.

MUMCU HEM SUÇLU HEM GÜÇLÜ!

İl Başkanı Sezgin Mumcu’nun davranışının çok çirkin olduğunu söyleyen AK Partililer ”Sayın Mumcu çıkıp toplumun önünde Nihat Yılmaz’dan ve kızından ya özür dilemeli yada  çıkıp istifa etmeli. Hem suçlu  hem güçlü. Yöneticine hakaret eden kendisi, görevlerinden istifa etmesini isteyen kendisi. Böyle bir il başkanı Tayyip Erdoğan’ın partisinin il başkanı olamaz” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap