SON DAKİKA



Haber > Trabzon > AK Parti Trabzon İl Danışma Meclisi toplandı

AK Parti Trabzon İl Danışma Meclisi toplandı

03 Ağustos 2019 Cumartesi - 12:50




AK Parti Trabzon İl Danışma Meclisi toplantısı geniş bir katılımla gerçekleştirildi.





Ak Parti Trabzon İl Danışma Meclisi toplantısı Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. 

Toplantıya AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Bahar Ayvazoğlu, Salih Cora, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi ve yöneticileri, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, ilçe başkanları, AK Partili belediye başkanları, eski milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç katıldı.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi aşkanımız sayın "Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği görevleri yerine getirdik" dedi.

Revi'nin konuşmasından satırbaşları

"Yüzde 64.61 oranında rekor oy aldık. Teşkilat mensuplarımızın hepsinin emeği katkısı olmuştur. Bu başarı hepimizin başarısıdır. Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği görevleri yerine getirdik.

Gereksiz hiçbir tartışma ve spekülasyonlara izin vermeden yalnızca işimizi yaptık. Partimizin 2023 hedeflerine ulaşmak üzereyiz. 

Dünyanın fındığı burada fındığımıza sahip çıkalım 2-8 Ağustos tarihleri arasındaki kampanyaya destek olalım."


Sayın Bakanım, Milletvekillerin, Büyükşehir Belediye Başkanım, İlçe Belediye Başkanlarım, İlçe Başkanlarım, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları teşkilâtımızın değerli yöneticileri, AK Partili kardeşlerim ve basınımızın kıymetli temsilcileri hepiniz İl Danışma Meclisi Toplantımıza hoş geldiniz. 
AK Parti teşkilatları olarak Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde kurulduğumuz günden beri milletimize hizmet etme gayesiyle çıktığımız bu yolda sayısız yatırım ve projelere imza attık. Ve bu güne kadar hedeflerimizden hiç şaşmadan başarı ivmemizi sürekli daha yukarı taşıyarak milletimizin teveccühünü kazandık. 

Bu büyük başarıları elde etmemizin ana kaynağı ise hiç kuşkusuz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde parti disiplinimiz ve partimizin kurumsal yapısıdır. Kurumsal kimliğimizin bir parçası olan istişare ve ortak akıla her zaman önem gösterdik ve göstermeye devam ediyoruz. 

İl Danışma Meclisi Toplantımızın da önemi bu budur. Bizler AK Parti Teşkilatlarının mensupları olarak partimizin işleyiş ve gidişatı ile ilgili kararları yerelde danışma meclislerimizde tartışır ve bu toplantılardan ortak fikirler üreterek çalışmalarımızı şekillendiririz. 

Bu sebeple toplantımıza katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. 

Yerel seçimlere "Memleket işi gönül işi" diyerek "Gönül Belediyeciliği" ile milletimizin hizmetine talip olduk. Trabzon İl Teşkilâtı olarak 31 Mart seçimlerinden %64.61 oranında rekor bir oy ile büyük bir başarılı sonuç elde ettik.Bu başarıda Adaylarımızdan il yöneticilerimize, İlçe Başkanlarımızdan mahalle teşkilâtlarımızda görev yapan teşkilat mensuplarımıza kadar herkesin bir emeği bir katkısı vardır. Bu başarı hepimizin başarısıdır. 


Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın bize verdiği görevi tevazu samimiyet ve gayretle yerine getirmeye çalışıyoruz.

Geçen süre zarfında hedeflerimize odaklanarak çalışmalarımızı sürdürdük gereksiz hiçbir tartışma ve spekülasyona prim vermeden yalnızca işimizi yaptık. 

Değerli teşkilat mensuplarımız; 2023'e çok az bir süre kaldı. Tam Bağımsız Türkiye için partimizin 2023 hedeflerine ulaşmak üzereyiz. Bu hedeflere ulaşmak için sizler de çok iyi biliyorsunuz ki sayısız badireler atlattık. Kıymetli Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde Milletimizin desteğiyle tüm tuzakları bertaraf ettik. 

Bugün Allaha şükürler olsun ki ülke olarak bütün engellemelere rağmen daha güzel imkânlara ulaşmaya çalışıyoruz. Uluslararası alanda Dünya Mazlumlarının Lideri olarak söz sahibi bir ülkeyiz. S400’ler konusunda kararlı duruşumuz neticesinde uluslararası itibarımız daha da artmıştır. 

Bu dik duruşumuz sayesinde ülkemize karşı yapılan ekonomik darbe girişimleri de sonuç vermemiş döviz fiyatlarında ve faizlerde düşüş süreci başlamıştır. Bugün dünden daha güçlüyüz. Akdeniz’de kendi milli araştırma gemilerimiz ile sondaj faaliyetlerimiz devam ediyor. Haklarımızı koruyor ve egemenliğimizi hiçbir ülkenin çıkarlarına alet etmedik. 



Bundan sonraki süreçte Milletimizin refahını arttırmaya yönelik çalışmalarımız devam ediyor. Bölgemizin en önemli gelir getirici ürünü olan Fındığımıza hükümet olarak sahip çıktık ve çıkmaya devam edeceğiz. Trabzonumuz’un için elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz. Fındığımıza, Çayımıza, Trabzonsporumuz’a ve bize ait olan tüm değerlerimize sahip çıkacağız.

Ayrıca dünyanın fındığı burada kampanyasına destek olarak fındığımıza sahip çıkalım. 2-8 Ağustos tarihleri arasında #dünyanınfındığıburada sloganı ile sosyal medya hesaplarımızdan kampanyaya destek olalım.

‘Her şey Türkiye için’ diyerek çıktığımız bu yolda ‘Hep Birlikte Yeni Hedeflere’ doğru büyük bir kararlılıkla ilerliyoruz. Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla yılsonu itibariyle kongre süreçlerimizde başlayacaktır. Partimiz yenilenerek, güçlenerek büyümeye devam edecek. İl Danışma Meclisi toplantımızın hayırlara vesile olmasını diler hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim.

Trabzon Büyükşehir Belediye Murat Zorluoğlu toplantıda açıklamalarda bulundu.

Zorluoğlu'nun konuşmasından satır başları


"5 Nisan itibariyle başladığımız Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinin ilk bölümünde belediyenin kurumsal kapasitesini geliştirme çalışmalarına öncelik verdik. 

Belediyemizin kapasite anlamında eksik gördüğümüz bazı kadroları meclisten geçirdik görevlendirdik. Mali uzman kadroları oluşturduk. Müfettiş kadrolarını da meclisimizin onayıyla ihdas ettik. 

Belediyemizde daire başkanı üstü kadrolarda bulunupta değiştirdiğimiz toplam oran yüzde 30’dur. Yani her 3 yöneticiden 1’i değiştirildi. Halkımızın beklediği hizmetleri bir bir hayata geçirme çabası içinde olacağız."

Trabzon Büyükşehir Belediyesinde ki değişimin gerçekleştirilmek zorunda olunduğunu kaydeden Zorluoğlu, "4 ay içinde kurumsal kapasitenin gelişmesi, değişim dönüşüm üzerinde daha ziyade durduk. Şimdi attığımız adımlar bu seçim boyunca söylediğimiz sözlerin hayata geçirilmesinden ibarettir. Değişim zor süreç. Var olan yapıyı var olan anlayışı değiştirmek epey mücadele gerektiriyor. Bazen eleştiriler alıyoruz. Bazen içerde dışarda dirençlerle karşılaşıyoruz. Biz Trabzon Büyükşehir Belediyesinde daha kaliteli hizmet, daha süratli hizmet, vatandaşımızın halkımızın beklediği hizmetleri onlarla buluşturmak için bu değişimi gerçekleştirmek zorundayız. Bundan geri adım atmak söz konusu değildir" diye konuştu. 

Belediye şirketlerinde yöneticilerin durumları çok tartışılıyor. İstismar ediliyor. CHP’nin eski milletvekili  dün akşam televizyon programında, “Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı belediyenin 7 şirketinde yönetici ve huzur hakkı alıyor” diye açıklama yaptı. Daha önce de CHP’nin grup başkanı yaptığı açıklamada Trabzon’u da zikrederek “5 şirkette yönetici” dedi. Sayı giderek artıyor. Trabzon Büyükşehir Belediyesinin 3 şirketi var, bunlardan birinde yöneticiyim. Onun dışında başka şirketler veya iştiraklerde yöneticilik söz konusu değildir. Bu 5’di 7 oldu, yarın 15 olacak.


Bu konularda partimizin değerli mensuplarının doğru bilgilendirilmesi ve bu bilgiyi aktarması dayanışma anlamında önem arz ediyor. 

Gülcemal sahil projemiz bittiğinde dışardan gelip burayı gezmek isteyecekler.

Otobüs terminali için 4 ay çalıştık. Bulamadık maliyetli yerler ortaya çıktı. Arzumuz ilk işlerimizden biri olarak Trabzon’umuza yakışır modern konforlu bir terminali halkımızın hizmetine sunacağız.

Sümela Manastırı’na teleferik projesini hazırlıyoruz. Yap işlet devret modeliyle ihaleye çıkacağız. Yakında bunu yapacağız ve Trabzon turimine büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz.

Değirmendere Bölgesiyle ile ilgili sayın Cumhurbaşkanımızın bana talimatları vardır.

Terminalle orada bir dönüşüm başlatmış oluyoruz.

Oradaki küçük sanayi sitelerinin yeni alanlar taşınması gayretidir.

Trabzon Öğretmen Evinin bulunduğu alanla ilgili çalışıyoruz. Orayı bizden önce ki dönemde belediyemiz protokolle almıştı. O alanı şehrimize kazandırmanın vakti geldi. Avam Proje çalışması başlattık.

Yapımı gerçekleştiğinde Trabzon o bölgede bir taraftan Tanjant ve Uzunsokak’a bakan geniş meydana kavuşmuş olacak. Pazarkapı’da ki yeni yapılan cami ve onun etrafının düzenlenmesi. Burası da Trabzon için vitrin alanıdır. Hayati projedir. Projelendirme çalışmaları devam ediyor. Bir taraftan dou ve batıdan gelen dolmuşların dolum alanı, itfaiye komuta merkezimiz, ulaşım alanı ticari dokunuşlarla orayı güzel kent meydanı, Trabzon’a değer katacak proje olarak halkımızın istifadesine sunacağız.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap