SON DAKİKA



Haber > Trabzon > AK Parti Ortahisar ilçe danışma meclisi toplandı

AK Parti Ortahisar ilçe danışma meclisi toplandı

30 Ekim 2021 Cumartesi - 13:54




AK Parti Ortahisar İlçe Danışma Meclisi toplantısı Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde geçerkleştirildi.





Danışma Meclisi toplantısına AK Parti Trabzon İl başkanı Sezgin Mumcu, AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi ve partililer katıldı.

Danışma Meclisi toplantısı saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Daha sonra sinevizyon gösterisi izletildi.

"TRABZON NASIL GÜRLEYECEK GÖRECEKLER"

Toplantıda konuşma yapan AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi şunları söyledi; 

Sayın Cumhurbaşkanımız’ın net ifadesiyle burası Trabzon ve bu salon bugün başka güzel. Cumhuriyetin kuruluş gününde bir genel başkana bir esnafın burası Kürdistan dediği yerde, Trabzon burada. 15 Temmuz’da geri adım atılmayan yerde geri adım mı atacaktık. Emrindeyiz Cumhurbaşkanım, emrindeyiz genel başkanım.


Bu zor bir yol. Sonunda makam mevki olmayan bir yol. Eğer olsaydı bu salonun bugün dolma ihtimali yoktu. Bu salonu dolduran manadır, anlamdır. 

Zaman göstermiştir ki milletin dertlisi İslam Alemi’nin dertlisi başka bir iktidar yoktur. İşte bu gücü bu salonu dolduran sizlerden alıyor. İyi ki varsınız. İman dolu göğüsler bu yolda buluşmamış olsaydı bugün bu salon bomboştu. Bütün bu iman ve inançla makam mevki için, sadece iktidar için mücadele etmiyoruz. Bizim derdimiz vatan, millet ve bayraktır.

Ziyaretleri sırasında bir esnafın burası Kürdistan derken el pençe divan duranlara Alparslan Türkeş’in sözüyle karşılık vermek isteriz. Alparslan Türkeş ona sorulan soruya "Yıkıl ordan köpek" cevabını vermiştir. Bu cevabı veremeyenler yerine Ortahisar’dan biz veriyoruz. Birileri iktidar olmak için gayret gösteriyor. Doğaldır. İktidar diyorlar ama herhangi bir proje yok. Başka başka emeller uğruna mücadele ediyorlar. Bunlar iktidar olursa Abdullah Öcalan'ı serbest bırakırlar, FETÖ’yü serbest bırakırlar, İHA, SİHA’ları durdururlar, eşek heykeli yaparlar. Enerji yatırımlarını durdururlar. Nükleer santrale de karşılar. Ermenistan’da bile var.

Hemşerimiz Selçuk Bayraktar, İHA’ları SİHAları yaptı. Birçok yangın başlamadan söndürüldü. Bu süper bir olay ama bunlar 60 yıl önce ne ise şimdi de öyleler. 60 yıl önce devrim arabalarına benzin koymayan kafa SİHA’lara aynısını yapmaya çalışıyorlar. İstanbul'da görev başına gelir gelmez Selçuk Bayraktar ile olan sözleşmelerini iptal ettiler. Amaçları gençler bir şey öğrenmesin. O İHAlarla biz Suriye'de destan yazdık. 

Bizim buradaki bu kalabalıkla beraber 2023 seçimlerine hazırlığımız var. Bizim hazırlığımız makama değil geleceğedir. Bu salonu gördükleri gibi sandıkları da görecekler. Trabzon nasıl gürleyecek görecekler."


BU KARARLI İRADE İLE İNŞALLAH 2023’TE CUMHURBAŞKANIMIZI BAŞKAN SEÇEREK DURMAK YOK YOLA DEVAM DİYECEĞİZ

Konuşma yapan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, şunları söyledi;

Sizlerle beraber olmanın gururu ile sizi selamlıyorum. Göreve geldiği andan itibaren sahada basmadık yer bırakmayan büyük gayret ve fedakarca emek sarf eden ilçe başkanımızı tebrik ediyorum. Allah ondan razı olsun. Sizlere belediye çalışmalarımız hakkında bilgi vereceğim.

Ortahisar’ımızda göreve geldiğimiz andan itibaren önemli işler yaptık. Büyükşehir ile beraber zor bir çalışma yapıyoruz. 565 kilometrelik altyapı çalışmasını kısa sürede bitirip üst yapısını da bitirip hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız.

Bunları söylerken bu çalışmalara bütün teşkilatlarımızın vakıf olması ve saha çalışmalarında anlatmaları lazım. Pazar kapı kentsel dönüşümünü tamamladık. Ekoparkımız hizmetinizde. İlave 3 dönüm daha kattık. Kemeraltı Sokak Sağlıklaştırma 1. Etap tamamlandı. Tarih müzemizi faaliyete geçirmiştik. Basın müzemizi de aynı alanda yapıyoruz. O alanı tarihi bir alana çevireceğiz. Pazarkapı da tarihi binamızın düzenlemesini yapıyoruz. Küçük dostlar kliniğimizi yaptık. Sahipsiz sokak hayvanlarımıza hizmet ediyoruz. Bunu üzerimize inancımızın yüklediği sorumluluk olarak görüyoruz.


Spor Bakanımıza Sayın Cora ile 3 defa gittik. Mehmet Akif Ersoy yüzme havuzunu, 4 tenis kortunu devr almak istiyoruz. Bu da şöyle çıktı. Engelli kardeşlerimiz bizden araç istedi yüzme havuzu için. Biz de devralalım engelli kardeşlerimiz, hanım kardeşlerimiz gitsin kalan 4 günde de vatandaşlar gitsin dedik. Devraldık en kısa zamanda hizmete açacağız.

AK Parti Ortahisar ilçe danışma meclisi toplandı

Yapamadıklarımız da var. Ana samimi olursanız yapamadığımız zaman vatandaş size anlayışla karşılıyor. Kadın konuk evini tamamladık. Aktif hizmette. Park projelerinde şuanda çalıştığımız. Çukurçayır doğa parkının ihalesini yaptık devam ediyor. Beşirli sera parkımız için iki alanı bedelsiz tahsis ettik. Oraları da yapıp vatandaşın hizmetine sunacağız.

Tünel Akvaryum tamamlanmak üzere. İnşallah bu yılsonu tamamlanıyor. İnşallah hizmete alınıyor. Boztepe de bir seyir terası projemiz vardı. Sit alanı olması nedeniyle sıkıntısı vardı. Onayı aldık. Tabiat parkı çalışmasını yaptıktan sonra hayata geçireceğiz.

 


En mutlu köy adı altında engelli kardeşlerimiz için hem seralar hemde atölyeler yapacağız. Rehabilitasyonları için üniteler yapacağız. Onlara yaptığımız hizmetler en kutsal hizmetlerdir.

 

Ortahisar Belediyemizi yaptık şehit ailelerimiz yer istemişti, söz vermiştik tahsis ettik. 17 engelli derneği vardı. Hepsine ayrı ayrı yer tahsis ettik donattık. Engelliler gününde açılışını yapacağız inşallah.

Muş’a gittik. Müthiş bir Trabzonspor sevgisi var. Güvenlik tesis edilmiş. Allah razı olsun hem Cumhurbaşkanımız hem de Sayın bakanımız Süleyman Soylu’dan. Bu mücadeleyi onlar yapıyor ama bu mücadeleyi yürekleriyle yapan Diyarbakır annelerini de ziyaret ettim.

Bu salon bu güzel salon bu güzel görüntü. Bu kararlı iradeyi inşallah 2023’te Cumhurbaşkanımızı başkan seçerek durmak yok yola devam diyeceğiz. Hepinizi saygı ile selamlıyorum.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap