SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Ak Parti Maçka Belediye Başkan Aday Adayı Hikmet Yıldız Karadeniz’e konuştu: ''Seçilirsem maaş almayacağım''

Ak Parti Maçka Belediye Başkan Aday Adayı Hikmet Yıldız Karadeniz’e konuştu: ''Seçilirsem maaş almayacağım''

Karadeniz Özel

13 Aralık 2023 Çarşamba - 09:51




İş insanı Hikmet Yıldız, “Maçka’ya Belediye Başkanı olarak göreve gelirsem, belediyenin aracını değil kendi aracımı kullanacağım ve Başkanlık maaşımı bağışlayacağım “ dedi.





Trabzon’un Maçka ilçesi Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Hikmet Yıldız, gazetemize özel açıklamalarda bulundu.

Maçka’ya faydalı hizmetler yapmak için bu göreve talip olduğunu söyleyen Yıldız, projelerinin hazır olduğunu vatandaşı memnun edeceğini belirtti. Tek gayesinin memleketine fayda sağlamak olduğunu vurgulayan Yıldız, göreve geldiğinde belediyenin aracını değil kendi aracını kullanacağını ve belediye başkanlık maaşını hayır işlerinde kullanacağının altını çizdi.

İşte o açıklamalar:

HER ZAMAN AK PARTİ

Maçka’ya , memleketime daha faydalı hizmetler yapmak için Ak Parti Belediye Başkan aday adayı oldum. Milli ve yerli siyaset yaptığı için , vatana ihanet edenlerle , işbirlikçilerle birlikte olmadıkları için her zaman Ak Parti ile birlikte olacağız. Kuruluşundan bu yana üyesiyim ve aktif siyasetinde bulundum. Davama hizmeti en iyi Ak Parti de verebileceğime inanıyorum.

MAÇKA’DA KARŞILIĞIM VAR

Maçka halkının , benim adıma beklentilerini biliyorum. Eğer anketler manüpile edilmez objektif yapılırsa oradan da açık ara önde çıkacağımı biliyorum. Bir iş insanı olarak Maçka ve Trabzon’a sağladığım istihdam katkısını herkes biliyor. Görev verilirse Maçka halkına, ne kadar hizmetler yapacağım biliniyor. Maçka da karşılığımın var olduğunu düşünüyorum ve bundan eminim.

GÖREV VERİLİRSE MEMNUN EDECEĞİM

Maçka da 5 yıl Belediye Meclis Üyeliği yaptım. Orada halen 2 mağazamda aktif durumda çalışıyorum. Maçka’nın yapılan ve yapılamayan bütün işlerini takip ediyorum. Yapılması gereken bütün işlere vakıfım. Maçka’ya yapılanlar üzerine daha neler yapılabileceğini biliyorum. Projelerim hazır , görev verilirse Maçkalıyı memnun edeceğime inanıyorum ve o azimle çalışıyorum.

İLÇEME HİZMET İÇİN BURADAYIM

İlk olarak 2000 kişiye iş imkanı sağlamak için gerekeni yapacağım. Turizmin önünü daha fazla açarak her yıl yerli ve yabancı turisti ilçemize çekmek için projelerimizi hayata geçireceğim. Yüksek okul öğrenci sayısını en az 1500 ‘e çıkaracağım. (GES) Güneş enerji panelleri kurarak belediyemizin elektrik ihtiyacını karşılayacağım. İlçeme hizmet etmek için buradayım.

OTOPARK SORUNU ÇÖZÜLECEK

Maçka da Restoran, düğün salonu, at çiftliği, çocuk parkı, otel inşaatı gibi alanlarda hizmet vermekteyiz. Halkın konut problemini çözmek için konut projelerini hayata geçireceğim. Otopark sorununu çözeceğim. Mahalle yollarının asfalt ve betonlamalarının tamamını yapacağız inşallah. Maçka-Esiroğlu ve Galyan halkının ailece oturup rahatlıkla pikniğini yapabilecekleri alanlar oluşturacağız.

BAŞKANLIK MAAŞIMI BAĞIŞLAYACAĞIM

Turizm , alt yapı ve Yüksek Okulu , insanların çalışacağı fabrika ve imalat haneleri öncelik olarak görüyorum. Ak Parti , şahsımı aday gösterirse seçimi çok rahat kazanacağıma canı gönülden inanıyorum. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Maçka’ya Belediye Başkanı olarak göreve gelirsem, belediyenin aracını değil kendi aracımı kullanacağım ve Başkanlık maaşımı almayacağım, onu da hayır hasenatta kullanacağım.

HABER: EROL TAŞKIN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap