SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Ahmet Metin Genç vekil adaylığı için kararlı... Ortahisar'da gizli yarış başladı!

Ahmet Metin Genç vekil adaylığı için kararlı... Ortahisar'da gizli yarış başladı!

Karadeniz Özel

22 Kasım 2022 Salı - 11:03




Ortahisar’de vekalet ve adaylık hesapları başladı.Başkan Genç TBMM’yi kafasına koydu. Yerine Kanca’yı bırakması büyük ihtimal..





BAŞKAN GENÇ GİDİYOR

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in milletvekil adaylığı için kararlı olması önümüzdeki süreçte istifa edecek olması nedeniyle AK Partide Ortahisar savaşı başladı.

“Belediyeyi 2024 yerel seçimlerine kadar kim Başkan olarak taşıyacak? “ sorusu ile birlikte “2024 yerel seçimlerinde kim Başkan adayı olacak ?”şimdiden derin kulislere neden oldu.

2024’E KADAR KANCA MI?

Başkan Ahmet Metin Genç sonrası Ortahisar Belediyesi seçimlere kadar taşıyacak en güçlü adayın Başkan vekili Faruk Kanca olduğu dile getiriliyor. Konuşulan diğer isim ise diğer Başkan vekili Ahmet Yüksel Gülay.

2024 ORTAHİSAR HESABI

Öte yandan 2024 yerel seçimlerinde AK Partinin Ortahisar Belediye Başkan adaylığı içinde Faruk Kanca ile birlikte Ergin Aydın, Temel Altunbaş, Haydar Revi, Selahattin Çebi gibi isimlerin adaylık hesabı yaptığı dile getiriliyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap