SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Ahmet Metin Genç; ''Söz veriyorum 'Dozer Cemil’in mezarını ben yaptıracağım''

Ahmet Metin Genç; ''Söz veriyorum 'Dozer Cemil’in mezarını ben yaptıracağım''

Karadeniz Özel

04 Temmuz 2019 Perşembe - 10:00




Dozer Cemil, ‘Ben Trabzonspor kaptanıyım. Bir başka takımın kaptanının arkasında sahaya çıkmam’ diyerek Bordo-Mavili dışında başka forma giymemiş çok önemli bir değerdir.”





// Karadeniz Özel // Trabzon'un en büyük ilçe belediyesi olan Ortahisar’in Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, mezarı henüz yapılamayan Dozer Cemil’in (Cemil Usta) mezarını kendisini yapacağını dile getirdi. Karadeniz ekibini konuk eden Ahmet Metin Genç bir gündemin sıcak gelişmesi olan bu konuyu değerlendirirken, şu ifadelere yer verdi: Geçmiş dönemde bu konu gündeme gelmiş ve biz belediye olark yapmak istemiştik. Ancak aile, ‘Biz kendimiz yapacağız’ deyince geri adım attık. Ancak geçen zaman diliminde mezarın yapılmadığı bilgisi bize geldi. Vatandaşların mezarın yapılması konusunda bize istekleri var. Karadeniz aracılığıyla bunun müjdesini Trabzonspor taraftarına veriyorum. O mezarın yapılmasını biz üstleneceğiz. Dozer Cemil, ‘Ben Trabzonspor kaptanıyım. Bir başka takımın kaptanının arkasında sahaya çıkmam’ diyerek Bordo-Mavili dışında başka forma giymemiş çok önemli bir değerdir.”


Beğendim
7
Sevdim
3
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap