SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Ahmet Metin Genç Karadeniz’e konuştu, "Trabzon için fırsat dönemi"

Ahmet Metin Genç Karadeniz’e konuştu, "Trabzon için fırsat dönemi"

14 Mayıs 2021 Cuma - 10:31




Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Karadeniz gazetesini ziyaret ederek gazetemiz Genel Yayın Müdürü Asım Kemal Güner, Müessese Müdürü Gürhan Beşyıldız ve Başkan Danışmanı Ahmet Firidin ile bir araya geldi.





Ziyarette önemli açıklamalarda bulunan Başkan Genç, “Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Bey’le birlikte güzel bir ahenk içinde çalışıyoruz. Trabzon olarak bu dönemi şansa çevirerek milletvekillerimiz ve bakanlarımızla birlikte kentimize yapılması gereken projeleri hayata geçirmeliyiz” dedi.

İşte Genç’in o açıklamaları:

ÇÖP AYRIŞTIRMA BİLİNCİ...

Trabzon’da çöp konteynerlerini yerin altına aldık. Trabzon’da çöp ayrıştırma bilincini oluşturmamız lazım. Ayrıca Araklı Taşönü’ndeki tesis, çöpü elektriğe dönüştüren bir tesis, o da bitti, hizmete alındı. Çok büyük bir yatırım. Hem milli ekonomiye katkı hem de bölgeye önemli bir katkı sağlandı. Devam eden altyapı çalışmalarıyla ilgili olarak, sürecin kahramanları vatandaşlarımızın sabrına müteşekkiriz. Vatandaşlarımızın temiz su içebilmesi için bu çalışma yapılıyor ve onların desteklerini her zaman hissediyoruz.

MARAŞ CADDESİ...

Maraş Caddesi’nin trafiğe kapatılması ko- nusunda benim görüşüm çok net. Kapatılmasından yanayım. Bu görüşü söylerken yanında şunu eklemek isterim: Şayet daha üstün bir kamu yararı varsa onu da opsiyon olarak koymuştum. Maraş Caddesi’ni tümden kapattık ama orada otoparklar, otel, bankalar vs. var. Mutlaka bir araç trafiği lazım deniyorsa buna da saygı duyuyorum. Ama bir şartla: Tek bant olacak. Orada araç durmayacak. Bu görüşümü de Murat başkanımızla paylaşmıştım, o da aynı kanaatleri paylaşıyor. Bir master planı hazırlığı var şu anda. Kapanma kararı çıkabi- lir, tek bant kararı da çıkabilir ama bu haliyle kalmayacak.

GAZİPAŞA DÜZENLENECEK

Gazipaşa Caddesi’ndeki otopark düzenlemesi de yeniden ele alınacak. En baştan oradaki yolun kenarına yapılan otoparkı ben eleştiriyorum. Bu olmaz. Düzenlenecek. Çömlekçi’den İskenderpaşa’daki yeni otoparka bağlantı kuruyoruz. Araç Meydan’a girmeden, Çömlekçi’den otoparka erişecek. Vatandaşımız asansörle aracını park edecek, yukarıya çıkacak çok güzel olacak.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap