SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Ahmet Metin Genç açıkladı! Trabzonspor için tarihi pankart

Ahmet Metin Genç açıkladı! Trabzonspor için tarihi pankart

05 Aralık 2021 Pazar - 12:31




Trabzonspor'da seçimli olağan genel kurulu bugün devam ediyor. Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç açıklamalarda bulundu.





Hayri Gür Spor Salonu'nda gerçekleştirilen bugün yapılacak seçimle tamamlanacak Trabzonspor Olağan Genel Kurulu'nda Ahmet Ağaoğlu, yeni yönetimiyle yeniden başkan olarak seçildi. 

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Karadeniz'e açıklamalarda bulundu. 

''EN BÜYÜK CADDEYE TARİHİ PANKART GELİYOR...''

‘’Biz şampiyonluk havasına girdik. Başkanımız dün çok ihtiyatlı bir açıklama yaptı. Çok hoşuma gitti. O sene bu senedir dün bunu ispat ettik. Kaliteli ayakları olan bir takımla oynadık. Ama ona rağmen kendi oyun gücümüzle ve zekamızla maçı aldık. Taraftarımız Abdullah Avcı’nın maç öncesi ve sonrasını açıklamalarını iyi takip etsinler. Ofansta ve savunmada taraftarlarımızla birlikteyiz diyor. Taraftarlarımız takımlarını yalnız bırakmadığı sürece Allah’In izniyle ligin sonunda gülen taraf biz olacağız. Müthiş güzelliklerimiz var. 6.şampiyonluğumuzda ben 12 yaşındaydım. Maçka’da çok büyük bir pankart asılmışı, ‘Eze eze çıktık düze, şampiyonluk yakışır bize’ diye o pankartın daha büyüğünü Maraş Caddesi’ne asacağım her tarafına. Bunu örnek olarak söylüyorum’’ Çok güzel hazırlıklarımız olacak. O kulvara tam girdiğimizde bizi bekleyin inşallah. Genel kurulumuz tüm taraftarlar armağan olsun. Büyük bir heyecanla 8.şampiyonluğumuzu kutlamayı bekliyoruz’’

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap