SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Ahmet Kaya; ''Doğalgaz Trabzon'da geliyor diye sevinmiştik''

Ahmet Kaya; ''Doğalgaz Trabzon'da geliyor diye sevinmiştik''

23 Şubat 2020 Pazar - 14:15




Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 37. Olağan Trabzon İl Kongresi bugün bir otelde yapıldı. Kongreye katılan CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, Trabzon’un ağabey rolunu kaybettiğini açıkladı.





CHP Trabzon İl Başkanlığı seçimlerinde Trabzonspor gündeme geldi. 3 adayın yarıştığı kongreye katılan CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya açıklamalarda bulundu.  Kaya şu ifadelere yer verdi;

TRABZON AĞABEY ROLÜNÜ KAYBETTİ

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, “Milletvekili seçildikten sonra ilk kongrem. Trabzon geçmişi ile bugünü kıyasladığımızda çok şeyler kaybetti. Geçmişte Trabzon, siyasette, sanatta, kültürde hemen her alanda Karadeniz Bölgesinin öncü ve ağabey illerinden biriydi. Maalesef son dönemde bu özelliğini kaybetti. 

AK PARTİ İL BAŞKANI REVİ İLE YAŞADIĞI TARTIŞMA

Trabzon AK Parti iktidarında, yerel yönetimlerde çok kötü yönetiliyor. Gelen misair arkadaşlarımın bazıları Çömlekçi’yi gördüklerinde, “Bu nedir arkadaş” diyor. Çömlekçi bu haliyle Trabzon’a yakışmıyor. Hepimizin utancı oluyor. Orayı gören bu manzarayı gören, “Bu şehirde yöneticiler yok mu?”  Yöneticiler o utançtan bu şehri kurtarmalı. Gitsinler, Ankara’da, İstanbul’da yeni seçilen bakanlara baksınlar. Terminalin hali ortada. Birkaç gün önce AK Parti Trabzon İl Başkanı ile bu mihvalde tartışmamız lodu.  Sayın İl Başkanı, “Gözleri görmüyor, biz seçildiğimiz günden beri bu şehre hangi sözü vermişsek o sözü yiren getirdik” dedi,  Bende ona bir cümle söyledim “Çömlekçi” der susar kalırsın. Gerçekten öyle oldu, “Çömlekçi” dedim sayın İl Başkanı söyleyecek söz bulamadı. 

TRABZON’A DOĞALGAZ GELİYOR DİYE SEVİNMİŞTİK.. 

Son 2 ayda 925 bin insanımız iş aramaktan vazgeçmiş. Niye vazgeçmiş.. İş bulamayacağına ikna olmuş. Bunun yanında milyonlarca insanımız iş arıyor. Ama ülkeyi yönetenler, ama siyasi iktidar bizlerin reddetmesine rağmen yasa çıktı. Şu anda Ahlad’ta Sayın Cumhurbaşkanına kışlık saray yapılıyor.  Yani bu ülkeyi yönetenleri, işsizlik, yoksulluk, geçim derdi gibi dertleri yok. Onların tek derdi rahat yaşayacakları saraylar.  Trabzon’a doğalgaz geldi hep birlikte sevindik. Ama doğalgaz kullananlar biliyor, kira parası kadar doğalgaz geliyor. Bugün dünyanın en pahalı doğalgazını bizler kullanıyoruz.

BUNLARIN GELİŞİ KARADENİZ’DEN OLDU, GİDİŞİ DE KARADENİZ’DEN OLACAK

Bu iktidar en büyük zulmü ve kötülğü Karadeniz insanına yaptı. Karadeniz’i inanılmaz mağdur etti. Biz Karadeniz’i hep birlikte ayağa kaldıracağız. Bu kitidarı ayakta, en çok mağdur etti dediğimiz Karadeniz ayakta tutuyor. Bütün örgütlerimiz dayanışma içinde bu AK Parti Karanlığına hep birlikte son vereceğiz. Bunlar Karadeniz’den geldiler, gidişleri de Karadeniz’den olacak” dedi.

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
2
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap