SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Ahmet Kaya CHP Ortahisar için Aday Adayı oldu

Ahmet Kaya CHP Ortahisar için Aday Adayı oldu

28 Kasım 2023 Salı - 15:41




Trabzon CHP’nin Ortahisar Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu





Cumhuriyet Halk Partisi'nde, Trabzon'da ve ülke genelinde 31 Mart yerel seçimleri için aday adaylığı başvuruları devam ederken, CHP 27. dönem milletvekili Ahmet Kaya'dan Ortahisar Belediyesi için aday adaylığı başvurusu geldi.

CHP Trabzon Ortahisar belediye başkan aday adayı Ahmet Kaya yaptığı açıklamada;

Herşey netleştiğinde daha geniş bir projede sizlere projelerimizi,ekibimizi planlarımızı paylaşacağız.Kısaca bazı konulara deyinmek istiyorum bu kentde doğmuş, bu kentin okullarında okumuş bu kentin sokaklarında oynamış bu kentin ekmeğini yemiş suyunu içmiş bir insan olarak kendimi bu kentin insanlarına her zaman borçlu hissetmiş biriyim.Bu kentin bizden çok alacağı var.Bu kent bizim herşeyimiz.Bugün bu kadim kente hizmet edebilmek için bir yola çıktım.Allah yolumuzu açık etsin.Ben bu kentin insanına hep güvendim, sonuna kadarda güveneceğim ve günün sonunda mahçup olmayacağız.Başaracağız.

EKREM İMAMOĞLU'NUN YOL ARKADAŞI OLMAK İSTİYORUM

Ahmet Kaya; Bakın Türkiye'de yerel yönetimler ve belediyecilik denince akla bir tane yıldız isim geliyor Ekrem İmamoğu bu kentin evladı, hepimizin gururu... Uzun yıllar sonra İstanbul'u aldı ve bugün İstanbul bütün dünyanın konuştuğu bir şehir haline geldi.Dokunulmamış yoksulu yok İstanbul'un veya çözülmemiş bir sorunu yok Ekrem imamoğlu bunu başardı böyle bir rol modelimiz var .

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap