SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Ahmet Ağaoğlu'ndan flaş Sörloth açıklaması: Kabul edilemez!

Ahmet Ağaoğlu'ndan flaş Sörloth açıklaması: Kabul edilemez!

13 Şubat 2020 Perşembe - 18:08




Son dakika haberi: Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Alexander Sörloth'un 2 maçlık ceza almasının ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bu cezanın kabul edilemez olduğunu ifade eden Ağaoğlu, ''Cezanın 1 maça indirilmesi için Tahkim Kurulu'na gideceğiz. Geçmişte örnekleri var.'' dedi.





PFDK'nın ️Trabzonsporlu Alexander Sörloth'a 2 maç men ve 8500 TL para cezası vermesinin ardından Başkan Ahmet Ağaoğlu'ndan sert açıklamalar geldi.

TRT Spor'a konuşan Ağaoğlu, Sörloth'un 230 maça çıkmış bir oyuncu olmasına rağmen sadece 16 sarı kart görmüş olduğunu vurguladı ve cezalanın karşılığının böyle olması gerektiğini ifade etti. Hemen Tahkim Kurulu'na başvuru yapacaklarını belirten Ağaoğlu, "Bu karar kabul edilemez, benim oyuncum ilk tekmede kendini yere atsa, ona tekme atan oyuncu kırmızı kart görecekti. Hemen Tahkim'e gidiyoruz. Geçmişte buna benzer Gomis ve Elmander kararları var. Böyle bir şey olamaz." diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında 1 maçlık cezasını çeken Sörloth, Tahkim Kurulu'ndan indirim gelmezse Sivasspor maçında da saha olamayacak ve Beşiktaş maçında oynayacak.

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap