SON DAKİKA



Haber > Trabzon > 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala Yomra’da sürpriz gelişme… Demokrat Parti'den Sağıroğlu bombası!

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala Yomra’da sürpriz gelişme… Demokrat Parti'den Sağıroğlu bombası!

Karadeniz Özel

26 Ocak 2024 Cuma - 10:09




2019 yerel seçimlerinde Yomra Belediyesi’ni İYİ Partili rakibi Mustafa Bıyık’a kaptıran İbrahim Sağıroğlu, yeniden sahalara dönüyor. Sağıroğlu’nun Demokrat Parti’den aday olacağı dillendiriliyor.





AZAKLI’DAN FLAŞ AÇIKLAMA

Demokrat Parti’nin (DP), Trabzon’un Yomra ilçesinde 31 Mart yerel seçimlerinde belediye başkan adayı olarak AK Parti’nin eski Yomra Belediye Başkanı İbrahim  Sağıroğlu’nu aday göstereceği iddia edildi. DP Trabzon İl Başkan Yardımcısı Tahsin Azaklı, konuyla ilgili çarpıcı mesajlar verdi.

İŞİ EHLİNE VERECEKSİNİZ

İddiaları doğrular nitelikte konuşan Azaklı, “Her yerde tecrübe konuşur, işi anlamayana vermektense işi anlayana, ehline vereceksiniz. Yomra’yı kesin kazanacağız. Bu seçimin en sessiz partisiyiz ama yavaş giden atın çiftesi sert olur. Trabzon’da en az Yomra ile birlikte 4 belediyeyi kazanacağız” dedi.

ÇETİN YARIŞ

Sağıroğlu’nun adaylığını açıklaması halinde yerel seçim Yomra’da çetin geçecek. Sağıroğlu ile birlikte AK Parti Yomra Belediye Başkan Adayı Abdülkadir Özdemir, İYİ Parti’den yeniden adaylığını açıklayan Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık yarışacak. CHP ise henüz Yomra’da adayını açıklamadı.

HABER: SAFİYE SELÇUK

Beğendim
0
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap