SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Trabzon tatları Abu Dabi'de

Trabzon tatları Abu Dabi'de

02 Aralık 2014 Salı - 14:09




Ekonomi Bakanlığı koordinasyonunda Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği (DKİB) tarafından yürütülen “Trabzon Gıda Kümesi” adlı UR-GE projesi kapsamında





24-26 Kasım 2014 tarihleri arasında Birleşik Arap Emirlikleri’nin Abu Dabi Emirliği’nde düzenlenen ve gıda sektöründe faaliyet gösteren profesyonelleri bir araya getiren fuara 50 ülkeden bine yakın firma katılım gösterirken yaklaşık 15 bin ziyaretçi tarafından ziyaret edildi. Orta Doğu Bölgesinin önde gelen gıda fuarları arasında yer alan fuara DKİB’in, ‘Trabzon Gıda Kümesi’ UR-GE projesi kapsamında yer alan üyelerinden ÇITÇIT Kuruyemiş Gıda San.Tic. Ltd. Şti. firmasından Cemil Yılmaz, Özer Gıda Sanayi ve Dış Tic.Ltd.Şti firmasından Erdal Özer ve Erdinç Özer, Can Gıda ve İht.Mad.Tic.Ltd.Şti. firmasından Mehmet Ali Yazıcı ve Hami Yaylı, Cırav Fındık Mamül. Paz. San. Dış.Tic. Ltd. Şti. firmasından Sinan Cirav, Kahvaltı Dünyası Gıda San.Tic.Ltd.Şti. firmasından Hüseyin Tüysüz ve Ahmet Hakan Sezer Ve Fanus Gıda ve Organik Ürünler Ltd.Şti. firmasından Uğur Emre Haliloğlu, DKİB Genel Sekreteri İdris Çevik, ile Şube Müdürü Cenk İlter Ayhan katılım gösterdi. Oldukça geniş ve güzel bir stand açılarak katılım sağlanan fuarda, ziyaretçilerden hem beğeni hem de büyük ilgi gördü. “130 FİRMA İLE İŞ GÖRÜŞMESİ YAPILDI” DKİB Genel Sekreteri İdris Çevik, dizayn ve konum açısından da çok güzel bir stant açtıklarını belirterek, “Çok başarılı geçen fuarda, firmalarımıza büyük ilgi gösterilmiş ve fuar boyunca firmalarımız sektörlerinde toplam 130’a yakın firma ile görüşme yaparak, bağlantı kurma imkanı yakalamıştır. UR-GE projesinde yer alan ve fuara katılım sağlayan firmalar tarafından yapılan görüşmelerin verimliği açısından çok büyük beğeni alan bu fuar organizasyonu firmalarımızın Orta Doğu piyasasına açılım sağlama açısından büyük katı sağlayacağına inancımız tam” dedi. “HEDEFTE FAS PAZARI” Önümüzdeki dönemde proje kapsamında Fas’a bir Ticaret heyeti programı düzenlenmesi ve Çin Shangay’da düzenlenecek olan “SIAL Shangay” fuarına stand açılarak katılım sağlanmasının planlandığını söyleyen Çevik, firmalara da bu tür organizasyonlara ilgi göstermeleri yönünde çağrıda bulundu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap