SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Trabzon saldırıyı kınadı!

Trabzon saldırıyı kınadı!

22 Temmuz 2015 Çarşamba - 07:24




Suruç’taki Katliamı ve Adıyaman’daki şehit’e tepki göstermek için basın açıklaması yapıldı.





Suruç’taki Katliamı ve Adıyaman’daki şehit’e tepki göstermek için Atatürk Alanı’nda basın açıklaması yapıldı. KESK dönem sözcüsü Ümit Pamuk, “MİT tırlarında yakalanan silahlar gerçeği, tüm çıplaklığı ile aydınlığa kavuşturulmadıkça, AKP iktidarı bu sorumluluktan kurtulamayacaktır” dedi.

KATLİAMIN SORUMLUSU AK PARTİ

Pamuk, “Emperyalizmin çıkarları doğrultusunda iktidar tarafından uygulanan mezhepçi ve çatışmacı politikalar bumerang etkisi göstermiş; Reyhanlı’dan sonra bir kez daha Suruç'ta katliam yaşanmıştır. Biri Of ilçemizden olmak üzere 32 gencimizin kaybına ve 100’den fazla insanın yaralanmasına neden olan katliamı lanetliyor bu kanlı saldırıda yaşamını yitiren insanlarımızın ailelerine, barıştan,  kardeşlikten ve özgürlükten yana tüm halkımıza başsağlığı diliyoruz. Bu ağır ve sarsıcı tabloyu, toplumsal muhalefetin, emek, demokrasi ve barış güçlerinin tüm uyarılarına rağmen ısrarla uygulanan sorumsuz ve yanlış yönetim anlayışı getirmiştir. Suriye’de yaşanan kirli savaşa bizzat silah ve lojistik destek sağlanarak harlanan ateş ülkemize sıçratılmıştır. Bu ağır tablonun sorumlusu emperyalizm, IŞİD ve destekçisi AKP iktidarıdır” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap