SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Trabzon Kaşüstü'nde denizle buluşuyor

Trabzon Kaşüstü'nde denizle buluşuyor

09 Ağustos 2015 Pazar - 13:02




Kaşüstü Aile Plajı, Trabzon’un deniz kültürünü yaşatmaya devam ediyor. Şehre yakın sayılı plajlardan biri olan Kaşüstü Aile Plajı, bu yıl Trabzonlular





Kaşüstü Aile Plajı bu yıl Trabzonluların gözdesi. Geniş plajı, ve tertemiz deniziyle Trabzonluların denize olan hasretini bitiren Kaşüstü Aile Plajı’nda sosyal imkanlar da halkın ilgisini çekiyor. Kaşüstü plajı haftanın yedi günü misafirlerine hizmet veriyor akşamları ise canlı müzik ve diğer etkinlikler ile misafirlerini eğlendiriyor. Kaşüstü Aile Plajı’nda soyunma kabinleri ve duş, tuvalet, restoran, oyun salonu, su sporları, şezlong, cankurtaran, akşamları canlı müzik bulunuyor. 40’a yakın bayan-erkek personeliyle güler yüzlü bir hizmet veren Kaşüstü Aile Plajı yabancı turistler için de bir çekim merkezi. Trabzon’un en büyük eksiklerinden biri olan merkezdeki plaj yokluğunu gideren Kaşüstü Aile Plajı şehre de çok yakın. Plaj işletmecisi Cenk Öztürk, “Biz Kaşüstü Aile Plajı olarak 3 yıldır Trabzon’a hizmet veriyoruz. 24 saat alkolsüz bir şekilde ailelere hizmet veriyoruz. Sadece plajımız değil, cafe, restoran, su sporları, canlı müzik de plajımızda bulunuyor. Plajımız çok geniş ve ferah. 5 bin kişi burada rahatlıkla denize girebilir” dedi.

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap