SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Trabzon hurmasını bir süre inceledi!

Trabzon hurmasını bir süre inceledi!

17 Kasım 2017 Cuma - 15:09




İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, esnaf ve halkın nabzını tutmaya devam ediyor.





Her fırsatta halkla bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 19 Mayıs Mahallesi Osmaniye Caddesi’ni gezdi. Gezi boyunca tüm esnaf ve halk tarafından büyük bir memnuniyetle karşılanan Başkan Tok, esnafların sohbetine ortak oldu. Esnaflarla çay içerek sohbet eden Başkan Tok, zaman zaman ekmek teknesinde hamur yoğuran fırıncı ile kimi zaman berberde tıraş olan vatandaşla kimi zamanda meyve ve sebze satan manav ile samimi diyaloglar yaşadı.

Tezgahta görüntüsü ile domatesi andıran Trabzon hurması olarak bilinen meyve hakkında manav ile sohbet eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, eline aldığı Trabzon hurmasını bir süre inceledi. Trabzon hurması ile ilgili bilgiler veren manav, kış mevsiminde gözde olan bu meyvenin son zamanlarda büyük bir rağbet gördüğünü, lifli bir yapıya sahip olmasından ötürü bağırsak düzensizliğini normalleştirdiğini ifade etti.

Berber ve kahvehane ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Tok, vatandaşla yerel ve ülke gündemine ilişkin sohbetlerde bulundu. Vatandaşların ilgi ve alakasıyla süren sohbette İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, belediye olarak yaptıkları çalışmalardan ve projelerden bahsetti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap