SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Trabzon Havaalanı kapanıyor mu?

Trabzon Havaalanı kapanıyor mu?

24 Haziran 2015 Çarşamba - 12:52




Ordu-Giresun Havalimanı açıldıktan sonra Trabzon Havalimanın bakıma alınacağı iddialarına Trabzon Valisi A. Celil Öz, açıklık getirdi.





 Trabzon Havaalanın kapatılarak bakıma alınması gibi bir durumun gündemde olmadığını kaydeden Öz, “Uygunsuz hava şartları nedeniyle zaman zaman iniş sıkıntısı çekiyor. Onun dışında havaalanında sıkıtımız yok. Bazı ulusal ve yerel medyada Ordu-Giresun Havalimanı açıldıktan sonra Trabzon Havaalanı bakıma anılacağı, çalışma olacak şeklinde haberler oluyor. Böyle bir bilgi yok. Trabzon Havalimanı şu şartlarda hizmet veriyor ve devam edecek. Her geçen gün yolcu sayımız da yüzde 10-20’lere varan artışlar gerçekleşiyor. İç uçuşlarda, yurt dışı uçuşlarda.. Geçen yıl Suudi Arabistan’dan, bu yıl Kuveyt’ten uçuşlar başladı. Bunun yanında seçim döneminde gündeme gelen, yeni bir havaalanı yapılması ile ilgili proje ve çalışmalar var. Onlar önümüzde ki günlerde değerlendirilecektir. Trabzon Havalimanın bakım, onarım gibi çalışmalarla geçici bir süre kapatılması gündemde yok” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap