SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Trabzon Günleri'nde izdiham

Trabzon Günleri'nde izdiham

24 Şubat 2013 Pazar - 15:00




İstanbul Feshane’de yapılan Trabzon Günleri Etkinliğinde en çok dikkat çeken ve aktiviteleriyle kendinden söz ettiren Trabzon Belediyesi’nin standında





Trabzon Belediyesi tarafından hazırlanan dergi, broşür, Trabzon tanıtım CD si ile hizmet CD’lerinin bulunduğu çantalardan almak isteyen vatandaşlar standın önünde büyük kalabalık oluşturdular. Başkan Gümrükçüoğlu vatandaşların bu ilgisi karşısında uzun süre dergi dağıtımını sürdürdü. Vatandaşların birlikte bol bol fotoğraf çektirdiği Başkan Gümrükçüoğlu standa gelen vatandaşlarla da tek tek ilgilendi. Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu İstanbul’da yaşayan Trabzonluların memleketlerine olan özlemini bir kez daha gördüklerini ifade ederek, “Bize her Yer Trabzon sözünün ne kadar doğru bir söz olduğunu İstanbul’da da görmüş olduk. Trabzon’un suyunu içip havasını soluyan insanların burada memleketlerine adına yapılan bir etkinlikte böylesine bir coşkuyu ve katılımı ortaya koymuş olduklarından ötürü tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum” dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap