SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Trabzon Artvinliler Derneği bir ilke imza attı

Trabzon Artvinliler Derneği bir ilke imza attı

10 Mart 2015 Salı - 09:27








Artvin'in düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıldönümü kapsamında Trabzon Artvinliler Derneği anlamlı bir etkinlik düzenledi. Bahçecik Mehmet Akif Ersoy Camii'nde aziz şehitler için mevlidi şerif okunarak dualar edildi. Eski Trabzon İl Müftüsü Nuri Güneş, bu anlamlı geceyi organize eden Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi ve üyeleri ile cami hocası Ali Yıldırım'a teşekkür etti. Güneş, "Trabzon'da bir ilk gerçekleşti. Kurtuluş gününde aziz şehitlerimize, ecdadımıza vefasını gösteren, dua eden herkese şükranlarımı sunuyorum. Ben de bir Artvinli olarak çok mutlu oldum. Trabzon'da aynı tavanın balıklarıyız. Hem Artvin hem Trabzon'un kurtuluşunda bu vatan için kan döken atalarımızı asla unutmamalıyız" dedi. Öte yandan Trabzon Artvinliler Derneği 13 Mart 2015 Cuma akşamı da KTÜ Sahil Tesisleri'nde dayanışma, kaynaşma ve paylaşma gecesi altında yemekli toplantı gerçekleştirecek.

3 PARTİ SEÇİME BİRLİKTE Mİ GİRECEK?

7 Haziran’da yapılacak genel seçimler öncesinde üç siyasi partinin ittifak yapacağı ileri sürülüyor. Daha önce BBP ile MHP'nin birleşeceği konuşuluyordu. Şimdilerde ise Saadet Partisi'nin de MHP ile seçim ittifakı yapacağı seslendiriliyor. Hatta ittifak için üç partinin yetkililerinin bir araya geldiği belirtiliyor. Peki bu üç partinin seçim ittifakı ile birlikte hangi ilde ne gibi adaylık sıralaması olacak, bunu da zaman gösterecek. Saadet Partisi'nin güçlü veya oy oranının yüksek olduğu şehirlerde kontenjan verileceği konuşulsa da bu sayının 7'yi geçmeyeceği ifade ediliyor. Büyük Birlik Partisi'ne ise 3 kontenjan tanınacağı gelen bilgiler arasında. 7 Haziran öncesi ortaya atılan bu iddia bakalım nasıl bir sonuç ortaya çıkaracak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap