SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Topluma faydalı nesil yetiştiriyoruz

Topluma faydalı nesil yetiştiriyoruz

04 Haziran 2017 Pazar - 13:32




İftarını çocuklarla birlikte açan Vali Hasan Karahan, tüm gayret ve çabalarının, çocuklarımızın topluma faydalı birer insan olarak yetiştirilmesi oldu





Mesut ERDOĞAN

Giresun Valisi Hasan Karahan ve eşi Şule Meral Karahan ile kızları Sude Naz Karahan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk Evleri Sitesi ve Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi’nde kalan 7-18 yaşları arasında, toplam 46 çocukla birlikte iftarını açtı. Vali Karahan, iftar yemeği öncesi çocuklarla sinema etkinliğine katıldı. Kentteki bir alışveriş merkezinde düzenlenen etkinlikte Vali Karahan, çocuklarla birlikte "Özgürlüğün Sesi Bilal" sinema filmini izledi.

KÜLTÜREL GELİŞİME KATKI

Sinema etkinliğinin ardından iftar yemeğinde çocuklarla bir araya gelen Vali Karahan ve eşi Şule Meral Karahan, programa katılan çocuklarla tek tek ilgilenerek, sohbet etti. Bu tür etkinliklerle, çocukların sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlamak, yaşama katılımlarını artırmak istediklerini ifade eden Vali Karahan, tüm gayret ve çabalarının, çocuklarımızın gelecekte ülkemize ve topluma faydalı birer insan olarak yetiştirilmesine katkı sağlamak olduğunu ifade etti. Vali Hasan Karahan, iftar yemeği sonrası çocuklardan gelen talep üzerine günün anısına binaen özçekim yaparak, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap