SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Toplum bilinçlenmeli

Toplum bilinçlenmeli

25 Nisan 2017 Salı - 11:56




Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç iç ve dış turizmi canlandırmak için toplumun turizm konusunda bilinçlenmesi gerekliliğine dikkat çe





Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Batı Karadeniz Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Temel Uzlu, Batı Karadeniz Bölgesel Yürütme Kurulu İkinci Başkanı Hüseyin Şimşek, Ordu İl Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Toparlak, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç’ı makamında ziyaret etti.  Ziyarette, üniversite ve TÜRSAB olarak bölge turizminin geliştirilmesine yönelik görüş alışverişinde bulunuldu.

Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, "Ülkemiz özellikle Karadeniz Bölgesi, turizm zenginlikleri bakımından dünyanın hatırı sayılır güzelliklerine sahip. Bu çerçevede, dünyada ve ülkemizde en hızlı gelişen sektörlerden biri olan turizm konusunda toplumun turizm bilincini geliştirmek, iç ve dış turizmi canlandırmak ve halkın turizm hareketlerine katılımını sağlamak kamu kuruluşları ve özel kuruluşların yararına olacaktır." açıklamasında bulundu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap