SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Tonya MYO’da mutlu son

Tonya MYO’da mutlu son

19 Nisan 2013 Cuma - 08:54




Tonya Belediye Başkanı Ahmet Kurt, Tonya Meslek Yüksekokulu’nun onaylandığını, meslek yüksekokulunun önünde bir engel kalmadığını söyledi.





Tonya MYO’nun 2013-2014 eğitim-öğretim sezonunda öğrenci almasının beklendiğini belirten Belediye Başkanı Kurt, “1995 yılından beri devam eden Tonya Meslek Yüksekokulu, Karadeniz Teknik Üniversitesi Senatosundan geçtikten sonra Yüksek Öğretim Kurumu’nca da onaylandı. Tarım ve Hayvancılık Programlı Tonya Meslek Yüksekokulunun önünde başka engel kalmadı. Tonya Meslek Yüksekokulu’nun açılmasında büyük emeği geçen Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Erdoğan Bayraktar’a, KTÜ Rektörü Sayın Süleyman Baykal’a, Fatih Eğitim Fakültesi Dekan Sayın Adnan Baki’ye, akademisyenlere, siyasilere ve emeği geçen herkese teşekkürü borç bilirim” dedi. Tonya’nın MYO’ya hazır olduğunu belirten Kurt, “Tonya Yüksekokulu’nu ve öğrencilerini beklemektedir. Tarım ve hayvancılık konusundaki akademik bilgileri ilçede önemli sosyal dönüşüm yaratacaktır” diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap