SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Tirebolu'da terör saldırısı!

Tirebolu'da terör saldırısı!

02 Ekim 2015 Cuma - 16:19




Giresun'un Tirebolu ilçesi Aslancık köyü mevkiinde devriye görevi yapan jandarma timine yönelik terör örgütü mensupları tarafından düzenlenen silahlı





Karadeniz Bölgesi’ne sızma planları yapan PKK’lı hainler yine saldırdı. Giresun’un Güce ilçesindeki bir düğüne ve karakola saldıran kalleşler bu kez Tirebolu ilçesinde devriye gezen jandarma asayiş timini hedef aldı.

Uzun namlulu silahlarla devriye aracını çapraz ateşe alan teröristler bir uzman çavuşu yaralayarak olay yerinden kaçtı. Bölgeye çok sayıda jandarma ve özel harekat ekibi sevk edilirken yaralı asker hastanede tedavi altına alındı.

 ÖNCE GÜCE’YE

Hainler bu kez Tirebolu’da sahneye çıktı. Çözüm sürecinin bitmesinin ardından eylemlere başlayan PKK terör örgütü Karadeniz’e sızmaya çalışıyor. Önce Giresun’un Güce ilçesinde bir karakola ve düğüne saldıran PKK’lı teröristler 4 kişiyi yaralayarak olay yerinden kaçmayı başardı. Bölgede operasyonlar devam ederken bu kez Tirebolu’dan bir saldırı haberi geldi.

ŞİMDİ TİREBOLU

Giresun'u Gümüşhane'ye bağlayan karayolu üzerinde devriye görevi yapan jandarma timine dün saat 15.30 sıralarında Tirebolu ilçesi Aslancık köyü mevkiinde PKK terör örgütü mensupları tarafından saldırı düzenlendi. Açılan ilk ateşte Uzman Çavuş Cevat Mutlu yaralanırken, yaralı uzman çavuş Giresun Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. 

KOMUTAN İYİ

Vali Karahan, saldırıda yaralanan Uzman Çavuş Cevat Mutlu’yu ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Vali Karahan, hainlerin peşlerinde olduklarını belirterek, bölgede operasyonların sürdüğünü söyledi.

Av başladı

Giresun, Gümüşhane ve Trabzon İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler gerçekleşen saldırının ardından bölgeyi daraltarak hainleri yakalamak için operasyon başlattı. Giresun İl Jandarma Alay Komutanı Albay Ali İhsan Ersoy’un bizzat olay yerine giderek operasyonu yönettiği belirtildi. Operasyona polis ve ilçe halkı da destek verdi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap