SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Tezgahlarda balık bereketi!

Tezgahlarda balık bereketi!

17 Ekim 2015 Cumartesi - 13:28




Ordu’nun Fatsa ilçesinde balık tezgahlarında yaşanan bolluk hem esnafın hem de balık seven vatandaşın yüzünü güldürüyor.





Tezgahlarda balık bolluğu... Tezgahlarda palamut, hamsi, mezgit ve istavrit bolluğu dikkat çekiyor. "Deniz suyu soğumaya başladıkça balık kendini göstermeye başladı" diyen balıkçı Uğur Aygün “Son günlerde işlerimizde gözle görülür bir hareketlilik var. Tezgahımızda balık çeşidi bol olunca vatandaşlar daha fazla balık alıyorlar. Havalar soğudukça denizden balık çok çıkıyor ve işlerimiz daha da iyi oluyor. Balık bol oldukça bizde vatandaşlarımızda mutlu oluyor. Vatandaşlar en çok hamsi, mezgit ve istavrit balıklarını alıyorlar. Günlük taze balıkları tezgahlarımızda bulunduruyor ve vatandaşlara satıyoruz. İleri ki günlerde balık fiyatları daha da düşecektir” dedi. Tezgahlardaki balık fiyatlarının kilosu ise şöyle: Hamsi 7 TL, İstavrit 7 TL, Mezgit 7 TL, Barbun 10 TL, Çinekop 15 TL, Kalkan 40 TL ve Tirsi 10 TL.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap