SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Teröre bayraklı tepki

Teröre bayraklı tepki

11 Ağustos 2015 Salı - 16:17




Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu son günlerde yeniden ülke gündeminin ilk sırasına oturan terör saldırılarına karşı birlik ve beraberliğimizi, göst





Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu'dan bayrak çağrısı... Belediye hizmet binaları ve Gazi Caddesi’nin bayrakla donatılması talimatı veren Başkan Aksu, Giresunlular'ın, ülkenin bölünmez bütünlüğü konusunda hassasiyetinin oldukça yüksek olduğunu belirterek “Nereden, hangi gerekçeyle olursa olsun terörü destekleyenleri ve terörün içinde olanları kınıyor ve lanetliyoruz. Birlik beraberliğimizin kimsenin bozmasına müsaade etmeyeceğiz“ dedi. "Bu ülke bu vatan kolay kurtulmadı ve bu cumhuriyet kolay kurulmadı" diyen Aksu “Atalarımızın kemiklerini sızlatamayız. Barışa olan inancımızı sonuna kadar sürdürmeliyiz. Tüm Giresun halkına evlerine ve işyerlerine Türk Bayrağı asmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap