SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Terörden arındırılmalı

Terörden arındırılmalı

15 Ekim 2015 Perşembe - 10:22




Kamu-Sen Trabzon Şube Başkanı Coşkun Dilber, “Ülkemizi terörden arındırarak, hesap sorulabilir demokrasiye yönelmek gerekir” dedi.





 Türkiye Kamu- Sen Trabzon Şubesi, Ankara’daki menfur saldırıyı kınamak için il binasında basın açıklaması yaptı. Basın mensuplarına hitap eden Trabzon İl Başkanı Coşkun Dilber, 7 Haziran’dan bu tarafa 157 vatan evladının şehit olduğuna vurgu yaptı. Dilber, “Sadece şehitlerimiz değil diğer tarafta da sivil vatandaşlarımız da bombalar, tuzaklar, suikastlar yoluyla canlarına kastedilmektedir. Şu ana kadar Ankara’daki saldırıda 98 vatandaşımız hayatını kaybetmiş ve 80 milyon vatandaşın yüreği yaralanmıştır. Nedensiz yere, suçsuz bir insanı öldürenin bütün insanlığı katletmiş sayıldığı mümtaz bir dinin mensuplarıyız. Hiç kimsenin masum birinin canına kastetmesi mümkün değildir. Askere, polise kurşun sıkan, bombalarla kahpe pusular kuran, alçakça sırtından vuranlar aynı güç odağının piyonlarıdır” dedi.

HESAP SORULABİLMELİ

Dünyanın her yerinde terör saldırı olabileceğine dikkat çeken Dilber, şunları söyledi: “Dünyanın her yerinde istihbarat açığı, güvenlik zafiyeti olabilir. Ama bu saldırıları önlemekle görevli olanlardan da hesapları sorulur. Gidenler gitmekte, gözü yaşlı analar, babalar geride kalmaktadır. Hiç kimsenin sorumluluğu üstlenmemesi kabul edilemez. İçte ve dışta, en değerli varlığımız olan devletimizi yok etmek için faaliyet gösteren sayısız odak varken, istihbaratın nelerle meşgul olduğunu, İçişleri Bakanlığı’nın hangi konulara öncelik verdiğini sorgulamalıdır. Yurdumuz kan gölüne dönmüşken, istihbaratımız nasıl bir gaflet uykusundadır ki, hala bir türlü uyanamamaktadır? Ülkemizin terörden arındırılarak, hesap verebilir demokrasiye yönelmesi gerekir.”

Yusuf ARSLAN 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap