SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Terör operasyonları devam etsin

Terör operasyonları devam etsin

12 Ocak 2016 Salı - 15:14




TESOB Başkanı Metin Kara yaptığı açıklamayla teröre tepki gösterdi.





TESOB Başkanı Metin Kara'dan açıklamalar... Yaşanan terör olaylarına yönelik devletin kararlı tutumunu sonuna kadar desteklediğini belirten TESOB Başkanı Metin Kara “Emin olun terörün bitmesini, o bölgedeki vatandaşlarımız herkesten daha çok istiyor.Sivil halk artık yeter diyor, terörün çirkin yüzünü gördükçe devlete daha çok sahip çıkıyor” dedi. Terör örgütlerinin bitmesi adına bazı illerde devam eden operasyonların amacına ulaşana kadar devam etmesi gerektiğini belirten Trabzon Esnaf Sanatkar ve Odaları Birliği Başkanı (TESOB) Metin Kara “Doğuda yanan ateş hepimizi yakıyor. Şehitlerimizin acısı hepimizi derinden üzüyor. Sivil halkın bütün güvenliği dikkate alınarak operasyonların devam edip terörün kökünün kazılması şart. Emin olun terörün bitmesini, o bölgedeki vatandaşlarımız herkesten daha çok istiyor. Sivil halk artık yeter diyor, terörün çirkin yüzünü gördükçe devlete daha çok sahip çıkıyor” şeklinde açıklama yaptı.

KARANLIĞA VE KAOSA TESLİM OLMAYACAĞIZ

İstanbul Sultanahmet’te yaşanan canlı bomba saldırısında hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet yakınlarına da başsağlığı dileyen TESOB Başkanı Metin Kara “Ülke olarak bu zor günleri dayanışma ve güç birliği içinde olarak birlikte aşacağız.Terörün yaratmak istediği karamsarlığa-kaosa ve karanlığa karşı asla teslim olmayacağız.Türk haklı bu iradeye ve güce sahiptir” dedi. Esnaf teşkilatının böyle zamanlarda düşündüğü tek şeyin ülkesinin birliği ve bütünlüğü olduğunun altını çizen Kara “Biz siftah yapmayız, aç kalırız ama asla vatansız-bayraksız kalamayız” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap