SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Terör değil fiyat kaçırdı!

Terör değil fiyat kaçırdı!

21 Ekim 2015 Çarşamba - 09:02








Arap Turistlerin gözde mekânlarından olan Doğu Karadeniz Bölgesi’nde işletmeciler fiyatları yüksek tutunca korkulan oldu. Son dönemlerde yaşanan terör olayları dahi turistleri kaçırmaz iken bir gecelik odalara 400 Euro isteyen oteller şimdi ise sadece 40 liraya müşteri bekliyor.

ROTAYI ÇEVİRDİLER

Doğu Karadeniz’in gözde Turizm merkezi olan Trabzon’da maalesef korkulan oldu. Bazı turizmcilerin defalarca uyarı yapmalarına rağmen uyarıları dikkate almayan otel işletmecileri sonunda Arap turistleri kaçırmayı başardı. Her yıl Trabzon ekonomisine büyük katkı sağlayan Arap turistler kazıklandıklarını anlayınca, rotayı başka illere çevirdi.

GİDENİN ARDINDAN...

Yaşanan bu durumun ardından yaz dönemlerinde 400 Euro’ya oda fiyatı veren işletmeler şimdi ise sadece 40 liraya müşteri bekler duruma düştü. Araplar ise Trabzon’un çok güzel olduğunu belirterek, “Böyle bir yerde bazı işletmeciler bizlere çok acımasızca davranırlar. Bizler de Trabzon’a gelmeyi düşünenleri uyararak başka illere gitmelerini istiyoruz” diyerek, acı tabloyu gözler önüne serdiler.

Dikkatli olmalıyız

Ordu-Giresun Havalimanının yapılmasıyla birlikte son günlerde Arap Turistlerin bu bölgelere kaydığını belirten Turizmciler “İnşallah bu illerimizde aynı hadiseler yaşanmaz. Çünkü bu turistleri ‘bir kez gelecekler’ diye düşünmek çok yanlıştır. Bu insanlar ülkelerine gittiklerinde seyahate çıkacak olan kişilere mutlaka önerilerde bulunuyorlar” ifadelerini kullandılar. 

Kemal BEKTAŞ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap