SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Tenefüste duman altı

Tenefüste duman altı

19 Kasım 2016 Cumartesi - 10:00




18 yaşından küçüklere sigara satışı yasak olduğu halde okullarda öğrenciler teneffüste temiz hava solumak yerine parklarda gruplar halinde sigara içip





ÇÖZÜM OLMADILAR

Trabzon’da parklar, ortaokul öğrencileri tarafından sigara içme alanı olarak kullanılıyor. Parklarda gruplar halinde sigara içen öğrencilerin davranışları çevredeki vatandaşlar tarafından da hoş karşılanmıyor. Yetkililer ise öğrencilerin bu durumları karşısında, “Demek ki sigara ile mücadele konusunda yeterince çözüm olamamışız” diyor.

ARTIK KORKUYORUZ

Parklardaki kafelerin, okul yanlarındaki tekel bayilerinin öğrencilerin ders ve öğle tatili aralarında zararlı alışkanlıklar için mekan olarak kullanıldığını söyleyen vatandaşlar, “Ne yazık ki öğrencilerimiz bazı iş yerlerini zararlı alışkanlıklar için mekan olarak kullanıyor. Denetim olmadığı için maalesef bu manzara her zaman karışımıza çıkacak” ifadelerini kullandılar.

YETKİLİLER GÖREVE


Okulların ve çevrelerindeki tüm işletmelerin denetim altında tutulması gerektiğini belirten vatandaşlar, “Bu kareleri görünce acaba bizim çocuğumuz da mı böyle yapıyor diye düşüncelere kapılıyoruz. Gençlerimizin geleceği her şeyden önemlidir. Başta Trabzon Valisi olmak üzere tüm yetkilileri göreve davet ediyoruz” diyerek toplumsal sorunun giderilmesini taep ettiler. 

Kemal BEKTAŞ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap