SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Temizlik seferberliği

Temizlik seferberliği

20 Ekim 2017 Cuma - 11:09




Sarp Sınır Kapısı’na ulaşımın sağlandığı uluslararası karayolu güzergahına bırakılan çöpler ve atıklar başlatılan temizlik çalışmasıyla toplandı.





Türkiye’nin Karadeniz’deki dışa açılan penceresi olan Hopa -Sarp Karayolu Artvin Valisi Ömer Doğanay’ın talimatları ile oluşturulan temizlik ekibi sayesinde çöpten temizlendi. Vali Doğanay’ın talimatları ile Hopa Kaymakamlığı İlçe Özel İdaresi bünyesinde Hopa-Kemalpaşa-Sarp karayolunda biriken çöplerin günlük temizliği amacıyla 7 kişilik özel temizlik ekibi oluşturuldu. Ayrıca Hopa-Kemalpaşa-Sarp Karayolunun çift yönlü olarak 70 adet çöp konteyneri konuldu. Karayolu üzerinde oluşan yolun tır kuyruklarında özellikle tır şoförleri tarafından karayoluna atılan çöp ve katı atık maddeler, yaklaşık bir ay önce söz konusu karayolunun temizliği için kurulan temizlik ekipleri, Hopa Termik Santral mevkii ile Sarp Sınır Kapısı arasındaki çift yönlü karayolunun toplam 34 kilometrelik alanı çöplerden temizlendi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap