SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Tehlikeli talimat!

Tehlikeli talimat!

18 Haziran 2017 Pazar - 08:55




Hainlerin son oyununu istihbarat birimleri çözdü.





Kemal BEKTAŞ

HEDEF ÖĞRENCİLER 

Türkiye’nin çeşitli noktalarında başlatılan ve kararlılıkla devam eden terör operasyonlarında çok ağır kayıplar veren PKK’nın son oyununu istihbarat birimleri çözdü. Üniversitelerde 2016-2017 eğitim-öğretim yılının bitmesine günler kala örgütün lider kadrolarının kent merkezlerinde ve üniversitelerdeki örgüt elemanlarına talimat verdikleri ortaya çıktı.

SON ÇIRPINIŞLAR

Söz konusu talimatlarda, “Eğitim ve öğretim yılı sona eriyor. Artık özgürlük mücadelemiz için katılımların arttırılması zorunludur. Bu kutsal mücadelede birlikte hareket etmeliyiz. Bu konuda herkes kendine düşen sorumluluğu yerine getirmelidir. Yaz döneminde kamplarımızda eğitim devam edecektir” ifadelerine yer verildiği iddia edildi.

AiLELER UYARILDI!

Hainlerin bu girişimini çözen istihbarat birimleri ise güvenlik güçlerini, “okulları tatile girecek olan üniversite öğrencileri ve lisede okuyan öğrencilerin aileleriyle irtibata geçilerek” uyarmasını istedi. Karadeniz Bölgesi’ndeki üniversitelerde de titiz bir çalışma başlatan güvenlik güçleri aileleri çocukları konusunda uyarmaya başladı. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap