SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Taşeron işçilere Aksu'dan destek

Taşeron işçilere Aksu'dan destek

07 Ocak 2015 Çarşamba - 12:59




Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde işten çıkartılan 7 taşeron işçilerin eylemi devam ediyor.





Giresun’da Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde işten çıkartılan 7 taşeron işçilerin eylemi devam ediyor.
Giresun Atatürk Meydanı’na çadır kurarak eylemlerini sürdüren taşeron işçileri Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu ziyaret etti.
Ekmek mücadelesini sürdüren işçilerin her zaman yanlarında olacağını belirten Belediye Başkanı Kerim Aksu, yaptığı ziyaretin ardından değerlendirmelerde bulundu.
Başkan Aksu; “Burada yaşanan olayda ne siyasi ne de haklı haksızlık ayrımı yapılamaz ve yapmıyorum. Sadece evlerine ekmek götürme, ailelerinin geçimini sağlama mücadelesi veren işçi kardeşlerime manevi destek olmak için burada bulunuyorum. Kesinlikle bu olayın arkasında siyasi gerekçeler aramak doğru değildir. İlgili firmayı suçlamakta doğru değildir. Sadece burada bir işlerine sahip çıkma mücadelesi görüyorum. Burada işten çıkartılan her işçi asgari ücretle evlerine ailelerine bakmaktaydı.Belediyemizde de çalışan taşeron işçiler var. Bunların olabildiğince şartlarının iyileştirilmesini hatta her birisinin geleceğini garantilemek için sendikalaştırmaya çalışıyoruz. Temennimiz buradaki işçi arkadaşlarımızın işlerine yeniden kavuşabilmeleridir” dedi.
İşten çıkartılan taşeron işçilere arasında yer alan Kamu Emekçileri Derneği Başkanı Fatih Yıldız ise Belediye Başkanı Kerim Aksu’nun kendilerine verdiği manevi destekten dolayı teşekkür etti ve eylemlerini sürdüreceklerini ifade etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap