SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Tarihi değerler bütünleşecek!

Tarihi değerler bütünleşecek!

05 Ekim 2017 Perşembe - 10:43




Bayburt Valisi Pehlivan, “İlimizdeki tarihi değerlerle doğal değerleri bütünleştiren bir konsept geliştirmeye çalışıyoruz” şeklinde konuştu.





Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, kente gelen turistlere alternatif sunmak için Bayburt’a değer katan bütün tarihi, kültürel ve doğal değerlerin işlevsel hale getirilmesi gerektiğini ifade etti. Pehlivan, tarihte çok eski bir yerleşim merkezi olan Bayburt’un sahip olduğu bütün tarihi ve doğal değerlerini bütünleştiren bir konsept geliştirmek adına çeşitli çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

KONSEPT GELİŞTİRİYORUZ

Bu kapsamda Bayburt ilinin turizm envanterini oluşturmak için çalışmaların başlatıldığını belirten Pehlivan, “Eski bir yerleşim merkezi olan Bayburt sahip olduğu tarihi yapıların yanı sıra Aydıntepe Yeraltı Şehri, Çımağıl Mağarası gibi doğa turizmine çok önemli katkıları olabilecek yapılara da sahip. Biz de ilimizdeki tarihi değerlerle doğal değerleri bütünleştiren bir konsept geliştirmeye çalışıyoruz” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap