SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Tanka karşı direndik!

Tanka karşı direndik!

30 Haziran 2017 Cuma - 13:02




"İçimizdeki Kahramanlar" projesi kapsamında Fatsa’da, 15 Temmuz gecesi yaşadıklarını anlatan Muhammet Enes Kocagöz, “Dışarı çıktık ve tanklara karşı d





Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen "İçimizdeki Kahramanlar" projesi kapsamında 15 Temmuz gecesi Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbeci askerlerine karşı kahramanlık örneği sergileyen isimler yaşadıklarını Ordu'nun Fatsa ilçesinde vatandaşlarla paylaştılar.   Program 15 Temmuz şehitlerine Kur'an-ı Kerim okunmasıyla başladı. Demokrasi kahramanları sahneye davet edilmeden önce 15 Temmuz gecesi kameralara yansıyan görüntüleri sinevizyonda gösterildi. 

HER ZAMAN KARŞISINDAYIZ

Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı’nda gerçekleşen programda darbe olduğu akşam Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde olduğunu belirten Muhammet Enes Kocagöz isimli konuşmacı ise, “Dışarı çıktık ve tanklara karşı direndik. Ailemle birlikte orada direnme esnasında uçaklardan atılan şarapnel parçası ile yaralandım. Hastaneye kaldırıldım ve tedavi olduktan hemen sonra tekrar direnmek için, ülkemin birliği için tekrar meydanlarda yerimi aldım. Yaşım küçük olsa bile devletimize karşı uzanan ellerin her zaman karşısında oldum ve olmaya da devam edeceğim” dedi. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap