SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Sultanmurat’ta Keskin fırtınası

Sultanmurat’ta Keskin fırtınası

22 Ağustos 2017 Salı - 09:02




Geleneksel Sultanmurat Yayla Ortası Şenliği 15 bin kişinin katılımıyla yapıldı. Şenlikte kemençeci Yusuf Cemal Keskin oradakileri coşturdu.





Geleneksel Sultanmurat Yayla Ortası Şenliği 15 bin kişinin katılımıyla büyük coşku içinde gerçekleştirildi. Kemençesiyle ün salan Yusuf Cemal Keskin yayla şenliğine gelenleri yerinde oturtmadı.

ŞENLİK ALANI DOLUP TAŞTI

Çaykara ve Dernekpazarı Kaymakamlığı ile iki ilçenin belediyeleri tarafından organize edilen şenlikte Sultanmurat Yaylası 15 bin kişiyi ağırladı. Şenliğe AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı, Dernekpazarı Kaymakamı Murat Yıldız, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, Dernekpazarı Belediye Başkanı Dr. Mehmet Aşık ile 15 bin civarında vatandaş katıldı.

KEMENÇE VE HORON HAVALARI

Sunuculuğunu Fatma Şentürk ve İso Show’un birlikte yaptıkları organizasyonda Karadeniz müziğinin öncü sanatçıları Yusuf Cemal Keskin, Adem Ekiz, Hızır Dinçer, Cengiz Selimoğlu, Muhammet Ali Yılmaz, Nuray Aksoy, Kerim Aydın, Seyfettin Çakıral, Cemal Kaygusuz, Eçinos, Hilmi Yerebakan ve enstrümanda Turan Kanberoğlu ve ekibi sahne aldı. Kemençe havalarıyla inleyen yaylaya gelenler keyifli bir güne tanıklık etmenin mutluluğunu yaşadı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap