SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > STK'lar kılcal damardır

STK'lar kılcal damardır

21 Şubat 2017 Salı - 13:24




Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Bulancak Âb-ı Hayat Derneği Kültür Merkezine ziyarette bulundu. Sivil toplum kuruluşlarına büyük önem verdiğini if





Dernek Başkanı Ahmet Murat Yücel, “Derneğimiz 11 yıl önce soğuk bir Şubat ayında kuruldu. İnançlı, ilkeli, eğitimli ve ahlaklı bir hayat söylemi ile çıktık yola. Geçtiğimiz 11 yılda onlarca konferans, seminer, eğitim ve kültür gezisi gerçekleştirdik. Bunun yanında 2010 yılı sonrasında, Avrupa Birliği Projesi ile pazarcı esnafına, Gençlik Spor Bakanlığı projeleri ile ilçemizde yaşayan gençlere ve yine İçişleri Bakanlığı projeleri ile İmam Hatip Lisesi pansiyon öğrencilerine yönelik projeler gerçekleştirildi” dedi. Kaymakam Ulugölge, sivil toplum kuruluşlarının toplumun kılcal damarları olduğunu söyledi. Ulugölge “Proje geçmişi olan derneklerle çalışmak bizim için önemli ve çok güzel. Bundan sonra hep birlikte daha yaşanabilir güzel bir Bulancak için çalışacağız” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap