SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Sıra sizde!

Sıra sizde!

04 Aralık 2016 Pazar - 08:44




Adana’da yaşanan yurt faciasının ardından Rize Valisi Erdoğan Bektaş’ın gösterdiği duyarlılığı Türkiye’deki tüm valilerin göstermesi bekleniyor.





TALİMAT VERDİ

Adana’da 12 cana mal olan yurt faciasından sonra gazetemizin yaptığı "Bölgedeki ve tüm ülkedeki yurtlar denetlensin" yönündeki çağrıya ilk olarak Rize Valisi Erdoğan Bektaş’tan yanıt geldi. Bektaş, Rize’deki müfettişlerine "Kentteki tüm devlet yurtları ve özel yurtlar denetlensin, usulüne uygun olmayanlar hemen kapatılsın" talimatı verdi.  

BÖLGE VALİLERİ

Rize Valisi Bektaş’ın bu talimatından sonra Artvin, Trabzon, Bayburt, Gümüşhane, Giresun ve Ordu valilerinin de müfettişlerini görevlendirerek tüm devlet yurtlarını ve özel yurtları incelettirmeleri bekleniyor. Bilindiği üzere yoğun bir öğrenci nüfusuna sahip olan Karadeniz bölgesindeki birçok öğrenci yurdunda yangın merdiveni bile yok. 

MEZAR OLMASIN

Gönül isterdi ki Adana’da yaşanan yurt faciasından önce bölgemizde ve tüm ülkede canlarımızı emanet ettiğimiz bu yurtlar yavrularımıza mezar olmasın, incelensin ve gerekli önlemler alınsın. Umarız bundan sonra bir daha böyle bir faciaya şahit olmayız. Ülkemizin geleceği olan gençlerimizi yurt görünümlü ölüm tuzağına göndermeyelim.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap