SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Sorunların üstesinden geleceğiz

Sorunların üstesinden geleceğiz

29 Mayıs 2017 Pazartesi - 13:27




CHP Giresun İl Başkanı Necati Tığlı, Türkiye’de insan hakları konusunda sıkıntı olduğunu belirterek, El ele verip, sorunların üstesinden geleceğiz” de





Mesut ERDOĞAN

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun İl Başkanı Necati Tığlı ülke gündemini değerlendirdi. Tığlı, “Demokrasi, insan hakları, özgürlükler hep askıda. Baskı her geçen gün artıyor. Ülkemiz bir bilinmeyen yana doğru savruluyor. İşte tam da bu noktada bu ülkenin aydınları başta olmak üzere, partimize ve düşünen herkese önemli görevler düşüyor. El ele verip, yan yana durup sorunların üstesinden geleceğiz. Ülkemizi Atatürk’ün çizdiği yolda, Cumhuriyetimizin aydınlığında hak ettiği yere taşıyacağız.” dedi.

ORTAK AKILLA HAREKET

Tığlı sözlerini şöyle sürdürdü: “Mübarek Ramazan ayının birleştirici gücüne inanıyorum, kenetleneceğiz ve aydınlık günleri kucaklayacağız. Giresun CHP olarak biz, her daim sahadayız. Her gün halkımızla yan yanayız. Ekip olarak ortak akılla hareket ederek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Artan hızımızla da sürdüreceğiz. Biz ülkemizi, halkımızı seviyoruz, hep birlikte barış ve huzur içinde yaşamak için mücadele ediyoruz.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap