SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Şoförlere teminat

Şoförlere teminat

09 Kasım 2013 Cumartesi - 17:15




Beşikdüzü-Şalpazarı-Tonya ve Vakfıkebir ilçelerini ziyarete eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Su ve Belediye Otobü





Muhammet TAŞ Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Beşikdüzü-Şalpazarı-Tonya ve Vakfıkebir ilçelerine yaptığı ziyaretlerinde; Su ve Belediye Otobüs hizmetlerinin seçim sonrasına bırakıldığını söyledi. Başkan Gümrükçüoğlu, açıklamasında; “Belediye Otobüs hizmetlerinin bu bölgede hizmete başlaması için çalışmalarımız var. Halen taşımacılık yapan şoför esnafını da mağdur etmeden, onların katılımlarının da sağlanması ile birlikte bir çözüm arayışı içerisindeyiz. Henüz bu işin başındayız. Yeni otobüsler alınacak. Zannederim bu işi seçimler sonrası köklü olarak halledeceğiz. Aynı zamanda Beşikdüzü ilçesinde bazı köylerde su sıkıntıları var. Bu köyler yaz aylarında itfaiye araçları ile su taşıyorlarmış. Bu konuda bir çalışma yaptık fakat tam neticeye henüz varamadık. Büyükliman İçme suyu projesi ile birlikte bu konuyu ek bir proje hazırlayarak, önümüzdeki dönemde su sorununu çözeceğiz.”dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap