SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Sınır ötesinde şasi kurnazlığı!

Sınır ötesinde şasi kurnazlığı!

26 Ağustos 2017 Cumartesi - 17:30




Hurda araçları toplayıp Gürcistan’a geçiren şahısların burada araçların şasi numaralarını değiştirerek yeniden Türkiye’ye soktukları, böylece ‘milyonl





TAMİR GİBİ GÖRÜNÜYOR

Türkiye’nin çeşitli yerlerinden hurda araçları toplayan fırsatçıların son numarası büyük şaşkınlık yaratıyor. Özellikle kaza yapmış araçları satın alan bazı şahıslar, bu araçlarla birlikte Sarp Sınır Kapısı’ndan Gürcistan’a geçiyor. Burada araçlarının aynı modelinden bulan ve şasi numaralarını değiştiren fırsatçılar araçlarını tamir yapılmış gibi gösteriyor.

UCUZA SATILIYOR

Sarp Sınır Kapısı’ndan tekrar Türkiye’ye giriş yapan şahıslar bu kez şasi numaralarını değiştirdikleri araçları piyasanın oldukça altında satışa çıkarıyor. Ucuz olduğu için peynir ekmek gibi satılan araçlar sayesinde milyonluk vurgunlar yapıldığı belirtiliyor. Hatta bazı fırsatçıların da bu yollarla Türkiye’ye yedek parça soktukları ortaya çıktı.

UZMAN EKİP ŞART OLDU


Otomobil pazarında aylardır araçlarını satamayan vatandaşlar ise, “Bizim araçlarımıza istediğimiz parayı bu fırsatçılar yeni model araçlara istiyor. Bu sebepten dolayı arabalarımızı satamaz olduk. Bu konuda Sarp Sınır Kapısı’nda bu araçların şasi numaralarını kontrol edecek uzman ekiplerin oluşturulması şarttır” ifadelerini kullandılar.

Haber: Kemal BEKTAŞ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap